agulqa - i właśnie dlatego polecam szkołę rodzenia

nie musisz na nią chodzić, ale wybierz się raz czy dwa, poznasz mamuśki, które będą miały termin zbliżony do Twojego. Inna sprawa, to to, że mamuśki też pozna się po porodzie w szpitalu - ja kilka poznałam i mamy kontakt

Pomijając jedną, która okradła wszystkie laski z sali. :/
Ja wzięłam OFE bo nie podoba mi się to co rząd wymyślił z zakazem reklam ofe, z tym, że jak ktoś nie pobiegnie do zus/nie złoży wniosku prze pue to zostaje w zus, no i to, że a pue wniosek jest chyba na 78 stronie dopiero - trzeba się nieźle naszukać. Takie utrudnianie na siłę.

Emerytury i tak nie będziemy mieć.. ale jakoś tak wolę jak pół mojej kasy jest w zus a pół w ofe niż wszystko w jednych rękach. No.. pomijam tu fakt, że w zus nie mamy kasy a jedynie zapiski cyfrowe na kontach, które obiecują kasę w przyszłości. Ok, nie rozwijam się bo mogłabym duuuuużo pisać i wyleważ żale
My remont mieszkania robiliśmy od listopada do marca, wszystko ja sobie wymyślałam a Mąż tylko akceptował i płacił. Nie mam profesjonalnych projektów, ale jak ktoś chce zobaczyć jak można tanio wyremontować i urządzić mieszkanie to zdjęcia też mogę podrzucić.

Chyba.. że jakiś wątek zamknięty?