reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa_b ja bardzo dużo osób poznałam przypadkiem a to koleżanka taki dalszyojego T przyszedł z zona i córka do susharni i tam byłam i tak kilka razy gadka szmatka i masz spacerki z małymi, kawki itp jedną poznałam przez/dzięki takiej kretynce pustoglowej i zjednoczyla nas niechęć to ewki i dzidzie i tak zaczęliśmy się spotykać i aktualnie z nią najlepiej się dogaduje bo ona tez taka wredna i bezpośrednia jak ja ;) i do niej we wrześniu na ślub idę ;) jedna to znajoma mojego szwagra, która czasem z mężem przychodziła tu do nas grać w aliasa i tez szyję jął ja tylko ze pną juz hardcorowe rzecze ;) i poza tym też w ciąży ale termin ma na luty ;)

agulqa - i właśnie dlatego polecam szkołę rodzenia :) nie musisz na nią chodzić, ale wybierz się raz czy dwa, poznasz mamuśki, które będą miały termin zbliżony do Twojego. Inna sprawa, to to, że mamuśki też pozna się po porodzie w szpitalu - ja kilka poznałam i mamy kontakt :) Pomijając jedną, która okradła wszystkie laski z sali. :/

Ja wzięłam OFE bo nie podoba mi się to co rząd wymyślił z zakazem reklam ofe, z tym, że jak ktoś nie pobiegnie do zus/nie złoży wniosku prze pue to zostaje w zus, no i to, że a pue wniosek jest chyba na 78 stronie dopiero - trzeba się nieźle naszukać. Takie utrudnianie na siłę. ;) Emerytury i tak nie będziemy mieć.. ale jakoś tak wolę jak pół mojej kasy jest w zus a pół w ofe niż wszystko w jednych rękach. No.. pomijam tu fakt, że w zus nie mamy kasy a jedynie zapiski cyfrowe na kontach, które obiecują kasę w przyszłości. Ok, nie rozwijam się bo mogłabym duuuuużo pisać i wyleważ żale :D

My remont mieszkania robiliśmy od listopada do marca, wszystko ja sobie wymyślałam a Mąż tylko akceptował i płacił. Nie mam profesjonalnych projektów, ale jak ktoś chce zobaczyć jak można tanio wyremontować i urządzić mieszkanie to zdjęcia też mogę podrzucić. :) Chyba.. że jakiś wątek zamknięty? ;)

Witam, ja już po śniadanku, zaraz trza kawkę zrobić :)

Indii to co, musisz powtórkę zrobić z Boszkowa. Ja tam byłam na 2 koloniach i w ciąży z Konradem pod namiotem :)

Jezyk, Bada ja też zostaje w Zus. Zobaczę jak to wszystko będzie działać i najwyżej za 2 lata zmienię.

KasiekZ, Nieobecna dobrze, że już po Waszych plamieniach. Teraz oszczędzać się...

Co do mieszkania to ja w sumie wszystko sama decydowałam, tylko kanapa w salonie była kompromisem bo ja chciałam bardziej nowoczesną. Salon też mam z kuchnią, jest barek, stół z krzesłami i moje kochane akwarium. Udało się wszystko poustawiać. Powiem Wam, że najlepszym zakupem do salonu była kanapa skórzana bo się nie brudzi i karnisze o jakich zawsze marzyłam :) W łazience kafle już bym zmieniła a za to w kibelku mam dalej beton choć mieszkamy tu już 7 lat hehe...

Nieobecna min dlatego tez chce isc. Nowe miasto nowe twarze. Jak sie kofos pozna zawsze razniej. A lokatorki zlodziejki niemzazdroszcze :-( ja chce jak tanio ixladnie :-D

Żelka ja wróżbe z sody robiła i raz mi wyszło, że chłopiec, a dwa razy, ze dziewczynka. Dzisiaj sie okaże (mam nadzieje).
Z chińskiego wychodzi mi dziewczynka...

Karpanna mamy prawie taką samą ciążę (tylko 1 dzień różnicy) :-)

Doggi ale numer z tymi wróżbami :-D

Nieobecna ja chętnie zobaczę, bo jestem przed remontem. Na razie uprosiłam meża na malowanie mebli. Mam biała szafe do sypialni, ale łózko i komoda z innej kolekcji, kupowane wcześniej. Chciałam komody i łóżko pomalować też na biało. W końcu m sie zgodził, ale mówi, ze sam to zrobi pistoletem.

Aza7777 my juz 8 lat mieszkamy i dopiero teraz klatke schodowa robimy.

Kasiekz super, ze Cie wypuszczają :-)

Ja juz nie moge sie wieczornej wizyty doczekać. Najchetniej z pracy juz bym uciekła.

reklama
Hej,

Udalo mi się znaleźć pokój;) Jedziemy do Dębek od 03 do 10 sierpnia;) Gęba mi się cieszy od rana bo już myślałam że nic z tego nie będzie:) Później jeszcze na 2 dni na mazury do męża kuzyna, ma duży pensjonat;) Wrócimy dopiero 13 sierpnia do domu, prosto na wizytę.

Ja wybieram sam zus, mąż jeszcze się zastanawia a tak na prawdę co bedzie za 33 lata kiedy będę mogła pójść na emeryturę to nikt nie wie:)Wszystko się może zmienić, loteria...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry