reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna, bo suwaczki liczą skończone tygodnie ciąży np u mnie jest 15w2d czyli to jest drugi dzień szesnastego tygodnia (dżizas zaraz styczeń będzie!)

Witam z kawusią!
Karpanna, ten, który masz liczy od ostatniej miesiączki, jak Ci się nie zgadza z terminem wyznaczonym to tak bywa właśnie, ew. kwestia tego co pisze alecta ;-)

Dziewczyny wierzycie w to, że dzieci które jeszcze nie mówią widzą duchy?

Nie wierzę. Ale dzieci mają bujną wyobraźnię, ciężko im odróżnić rzeczywistość od fantazji ;-) A skąd taka myśl? :-D

Ostatnia edycja:
Zazdroszcze wam ze plec znacie mi wczoraj nie powiedzial bo nie byl pewny:)

U mnie bez plamienia. Jak sobie przypomne ze mnie w piatek krwia zalalo jak mega okres to w szoku jestem ze tak szybko poszlo:) I ze w dwa dni szyjka sie zamknela. No ale ja jeszcze mialam konflikt serologiczny w zakresie grupy krwi rh i znow dostalam zastrzyk:) Teraz czekam na wyjscie ale kurde chca mnie jeszcze potrzymac potrzymac.

Nulini- no tak, tylko że ja zero pomysłu.

Ja umiem określić, czy u kogoś mi się coś podoba, a żeby sama swoje zaprojektować - bez szans :confused2:

LayDeeK, nie mam i nigdy nie miałam ;-)

agulqa, o ustawienie mebli też się żarliśmy :-D My też niby mamy duże pokoje, a tak nieustawne, że szlag mnie trafia!!! W obu pokojach na całą dłuższą ścianę okna :wściekła/y: A taką sytuację, jak Ty z teściową, ja mam z mamą!!! Całe życie WSZYSTKO robi za braci - sprząta, pierze, prasuje, łóżka ścieli i teraz wielce oburzona, że nie sprzątają po sobie i że śmierdzące lenie i nieroby, a jak jej mówię, że tak sobie wychowała, to wali tekstem, że to kobiety mają dbać o dom!!! :wściekła/y: Normalnie poglądy ze średniowiecza!!!

yggam, KOCHAM parkiet!!! Nigdy w życiu nie chciałabym w domu paneli :no: A nasi znajomi kupili mieszkanie z drewnianymi parkietami i na nie położyli panele, normalnie jak to zobaczyłam, to mało nie padłam...

Doggi,
mojego chłopa kolano rwie na deszcz :-D Stary reumatyk :-D

AZA, a z moich znajomych nikt nie chce w ciążę zachodzić :-(

nieobecna, ja nie wybrałam :-p

Aza to co mam 100m od bloku hmm... ludzie sie kapia, na osrodek obok przyjezdzaja i korzystaja. Ale ja bym chyba nie weszla bo duzo zieleniny przy brzegu ;-) to faktycznie tragedii nie ma, w przyszlym roku moznq sie wybrac tam nad jeziorko jakby pogoda byla i checi?;-) niedaleko mamy ślesin, przyjezierze, chmielniki, piaski. Ł mowi ze to kilka z takich gdzie kurorty sa itp wiec mamy gdzie jezdzic no i do nas tez mozna wpasc na wakacje ;-)

Aaa juz polowkowe usg ;-) tez chce ;-)

Zelka nie martw sie my tez nigdzie nie jedziemy ;-)

Elutka ja tu zadnych kolezanek nie mam. Te co tu mieszkaja i wiekowo w miare to nie pracuja, cale dnie na lawce siedza i tylko dupe ludziom rabia, a ze ja nowa i jeszcze w ciazy to najczesciej mi :-P taka atrakcje im zapewnilam ;-) co do duchow, pierwsxe slysze ;-)

Nieobecna ja nie wybralzm bo i tak nie wierze ze jakas eme od panstwa dostane wiec mam to gdzies ;-)

Alecta kolory itp tez ja wybieram, Ł tylko akceptuje

U mnie też niestety nie ma ciężarówek :( Znajomi nie za bardzo chcą brać śluby, nie mówiąc już o dzieciach.

Agulqa - no co Ty, nie wierzysz w nasz rząd? ;) Ja wybrałam dla nas OFE :)

Z twho co wiem 10lat przed ema i tak wszystkie pieniadze z ofe ida do zusu i zus nimi zarzadza, a widxe co robi ;-) dlatego chcemy swoja firmw by cos osiagnac i nie musiec liczyc na panswo :-P

reklama
Maadlen, trzymam kciuki za wizyte!

Yggam, bardzo podobaja mi sie Wasze kafelki do kuchni, haha mi sie juz xwizualuxowalo jak ta kuchnia bedzie wyglafac w calosci :) zboczenie zawodiwe :).

Doggi, jak tam noga? Boli jeszcze?

Aza, jak wspomnialas o Boszkowie to mi sie stare czasu przypomniali I az sie lezka w oku zakrecila. Bardzo milo wspominam to miejsce :)

Kasiek, super, ze to plamienie ustalo. Uwazaj tam na siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry