reklama

Styczeń 2015

Jezyk my idziemy na pierwsze swoje. Tamto co mamy niw mieszkalismy w nim. Tu mam sporo pomyslow ale chce wybrac najlepszy i najwygodniejszy, pytalam Ł ale ma inna wizje. Wiec pewnie wszystko w pranij wyjdzie tym bardzidj ze to nie bedzie robione mega super, tylko tak by mozna mieszkac. Reszta z czasem jak kasa bedzie niestety

Nulini my nawet o to gdzie kanapa ma stac :-P

Laydeek ja tez kolory wybieram. Mi bardziej o ustawianie mebli chodzi. No i Ł pracuje w skleoie meblowym i mowk ze ciezko o materace itp 200x220 a na zamowieniw drozsze itp. A takie loze to mojw marzenie :-(

Aaaaaa nazarlam sie pizzy i pekam!!!

reklama
Agulqa- my też pierwszy raz na swoje, teraz jesteśmy na wynajmie, więc pole manewru ograniczone, także teraz wszystko możemy po swojemu, łącznie nawet z ustawieniem ścian.

Jezyk my az tak dobrze nie mamy ;-) niby mieszkanie ok bo ponad 60m2 ale pokoje srednio rozkladowe... w sensiemjakies takke ze w salonie nie wiem jak wcisnac miejsce do ogladania tv oraz stol z krzeslami

No my mamy prawie 110 plus poddasze, ale tego na razie nie ruszamy, najpierw dół robimy. My mogliśmy trochę poszaleć ze ścianami bo np.salon sobie połączyłam z kuchnią tzn. Mąż łączył bo ściany burzył.

Ja z moim M miałam całkiem dobrze - sama najpierw chodziłam i wybierałam a potem Marcin miał tylko do wyboru dwie opcje :-)
A że gust mamy podobny to większych problemów nie było.
I chciałam się pochwalić że u nas już prawie koniec remontu.
W piątek położyli nam w końcu parkiet.
Jeszcze tylko kilka tygodni schnięcia, cyklinowanie i lakierowanie.
A potem wchodzi facet od mebli kuchennych i szaf i możemy się wprowadzać.

No to jeszcze fotka - jak już się chwalę ...
Jeszcze surowy ale już coś jest na podłodze :-D
CAM00261.jpg

Załączniki

• CAM00261.jpg
    CAM00261.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Kurcze a mnie od rana łupie kolano, które w zeszle wakacje miałam operowane :/ teść mówił że to lubi się nawracać ale kurcze po roku? Dziś normalnie chodzić nie mogę :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry