reklama

Styczeń 2015

Żelka -dokładnie - lekarz urazil chyba jej wróżkowe ambicje.... :-) ogólnie zauważyłam ze wiele osób życzy mi dziewczynki czasem dziwnie to uzasadniając :-) na szczęście matka natura sama majstruje:-) dobrze wie co robić...
Doggi ta Twoja kolezanka powinna otworzyc w takim razie gabinet przepowiadania płci:-) mojej tesciowej się wydaje że ma taki dar ale podkreślam - tylko jej sie wydaje...;-)

QAAADlJREFUCNdjEBRgAAFGQSYGBpZKEGIAssIMQQjEMtgJQiCWwl4QArEYHoARiLUKjJgYYAAbiwFuBwBjOAkhfxMqggAAAABJRU5ErkJggg==
Napisał(a) agulqa_b

(...) ja tu zadnych kolezanek nie mam. Te co tu mieszkaja i wiekowo w miare to nie pracuja, cale dnie na lawce siedza i tylko dupe ludziom rabia, a ze ja nowa i jeszcze w ciazy to najczesciej mi :-P taka atrakcje im zapewnilam
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

Agulqa ja w swojej miejscowosci mieszkam od narodzin i tez przerazajaca wiekszosc rowiesniczek ma te same preferencje, jakie opisalas powyzej....
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
wiec to chyba nie kwestia tego ze jestes nowa a ludzkuej mentalności
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Ostatnia edycja:
reklama
kasialka zgadza sie, chodzi tylk oo to ze juz wiem ze w towarzystwo sie nie wkupie, w to nawet bym nie chciala ;) trzeba szukac dalej ;)

co do jedzenia wczoeaj naszlo mnie na pizze, jak pisalam obzarlam sie jak maly prosiaczek. ogolnie jem bardzo malo a ciagle jestem przezarta, w sensie jem jak jestem glodna doslownie jak ptaszyna i 5h pozniej czuje co jadlam :( zachcianek nie mam zadnych jedyne co to zimnymi wodnymi lodami nie gardze. a no i ostatnio wypilam szklanke mleka (przeciez ja nie lubie pic samego mleka?!).

poza tym spie. duuuuzo spie. zasypiam ok 16 i ze 2,5h spie. no chyba ze zasne poznuej, wstaje o 21 sie kapac i ide spac do rana. moje dziecko bedzie leniwcem :P

co do plci, jak kiedys wspomnialam taka pani co sie jeszcze nigdy nie pomylila nikomu w szpitalu mi powiedziala ze widzi chlopaka. hmmm ciekawe czy sie sprawdzi ;)

agulqa_b to co opisujesz miałam przy oli spanie non stop apetytu nie bardzo jadłam bo musiałam tylko lody chciałam najpierw wodne potem jakiekolwiek byle lody ;) i była dziewczynka :P teraz jem jak szalona co 2h jestem głodna senna jakaś nie jestem i tylko chce mi się warzyw i owoców :)

Doggi masz szczescie ze wlasnie zjadlam! Inaczej jezyk by mi wisial az do pasa, pysznosci pokazujesz. Ja uwielbiam takie azjatyckie jedzenie :-)

Mi wszyscy przepowiadaja chłopaka i wstępnie lekarka wskazała na chłopca więc pewnie bedzie kolejny rozrabiaka w domu.

a ja przeczuwam,że będzie chłopak ,ale się przekonamy -może już w piątek czy dobrze podejrzewam :tak:bo u mnie jak u Żelki ​dziewucha to jak wygrana w totka

tak wygląda pokój chłopców i nawet się załapałam:-D

Ostatnia edycja:
Doggi ostatnio moja kolacja to kilka papierowek :-P a spac moge non stop, az sie martwie cxy to normalne :-P

Co to plci to ja i Ł od poczatku czujemy ze chlopak, ale otocxenie czyt tesciowa, babcia Ł i jjedna sasiadka wiedza lepiej - na bank dziewczynka

Agulqa_b mi od początku zalatuje u ciebie dziewczynką wiec wiesz ;) a to co czują przyszli rodzice często niestety mało wiarygodne bo czasem człowiek czuje to co chce czuć ;) ja tak miałam z Olą czułam chłopca wszyscy dookoła się mylili jak powiedziała na polówkowym ze dziewczynka pomyślałam "myli się bo ja czuję chłopca" i tak se mogłam czuć bo i tak urodziła się dziewczynka i teraz uważam ze bardzo dobrze i boję się jak to będzie z chłopcem, narzeka nam się druga dziewczynka ale cóż będzie dziad i masa kłopotów ;)

reklama
Bada, super pokoj I super Tu ;)
Ja nie mialam przecxuc co do plci, moze sobie poprostu wkrecilam synka, bo wszyscy naokolo mi naopowiadali, ze czuja u mnie chlopaka :) no I jest chlopak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry