reklama

Styczeń 2015

Dzien Dobry ciężarówki :-) szykuje się kolejny dzień upału. Zastanawiam się czy tylko ja fiksuje tzn.czy Wy też martwicie się codziennie czy z dzidzią wszystko ok. Ja chcę już czuć codziennie ruchy.myślałam nawet o kupnie detektora do pomiaru tętna płodu :-) ale ceny są wysokie. Ja zawsze późno dowiadywałam się kogo noszę pod sercem. Starsza córka chyba pobiła rekord w 26t.c. się ujawniła dopiero. Przy młodszej córce miałam od pozątku przeczucie i się sprawdziło. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :)
Kolejny duszny dzień przede mną...wykończę się normalnie.
Powtarzam sobie, że w sobotę już ostatni dzień, ale ona wydaje mi się taka odległa ehh...
Jeszcze wczoraj mi się mega ciśnienie podniosło w pracy.
Normalnie będę z tamtąd odchodzić z bananem na gębie

A ja przeczuć nie mam żadnych. Tzn niby wydaje mi się, że będzie dziewczynka, ale z drugiej strony sama nie wiem...tak naprawdę płeć jest mi na prawdę obojętna.
Wiadomo, że dla każdego rodzica najważniejsze jest żeby zdrowe było :)

Alecta czyli od sb jestes ba l4 tak? Fajnie, ja bym padła chyba jakbym musiała do pracy jeszcze chodzic. Mamy gorąco na sali okropnie.
U mnie chmury, maja byc burze dzisiaj.
Ide zaraz kupic grzyby na plac, mam smaka na makaron w sosie grzybowym:-)

gosiane moj mlody z kolei mial faze na koszulki z angry birds, ale rzadko kiedy upieral sie na cos bardzo. co do czytania itp, szybko zaczal czytac sam to raz, a dwa, ze jego akurat interesowaly bardzo dinozaury itp. lubi ogladac zamiast bajek discovery lub national, a teraz doszla pilka nozna i wszelkie wiadomosci sportowe, gazetki o pilkarzach pochlania wrecz.

karpanna wiem o czym mowisz. juz mi sie wydawalo ze czuje ruchy a od kilku dni nic wiec tym bardziej czekam. zero zlych objawow wiec sie nie denerwuje ;) tzn staram sie. wizyta dopiero 11 sierpnia.

wczoraj byla buuurza i deszcz. a dzis znowu okropna duchota. jak zyc?!

Witam z rana :-D

U nas dziś przyjemnie, póki co. Odkurzone, podłogi umyte (tak mnie wzięło z rana). Córka do mnie: Mamo, ale Ci brzuch urósł bardzo :szok::-D

Witam z rana :)

Agulqa_b strojnisia? Dla niej ubranie spodni to największa kara i ma ciężką depresję zawsze obwiesza się koraliki, bransoletkami i pierścionki, paznokcie zawsze pomalowane jak widzi cienie do powiek, tusz itp to aż się trzęsie, początkowo próbowałam z tym walczyć ale przestałam wydała się w prababcie a z takimi genami nie wygram ;)

Megami dokładnie bo z tego różu dziewczynki wyrastają ale na etapie małego berbecia ulubiony kolor, choć ola chyba woli biały i suknie ślubne (bo księżniczki takie noszą)

gosiane to u nas nie tylko bajki o księżniczkach staram się jej czytać jakieś inne i ma dużo baśni o zwierzętach uwielbia np bajkę sanie świętego Mikołaja i Jasia i Małgosia i mówi że ze stasiem tez pokonają babajage ;) ale naj naj naj bajka to zlotowlosa i trzy niedzwiadki :) mam nadzieje ze że stavhem tez przejdą bajki uniwersalne te o autach strażakach itp zostawię tatusiowi :P

Karpanna spokojnie jak zaczniesz czuć ruchy go xatesknisz za ciszą w brzuszku ;)

alecta to już naprawdę niedługo :) i potem będziesz się cieszyć blogim lenistwem :)

jezyk u nas w nocy burza była ze hej i dzięki temu jest cieplutko ale to powietrze takie lżejsze i przyjemniejsze jest :)

Megami to moja istotnie podeszła do swojego wujka (brat męża) i mówi "wuja ty tez masz dzidzie w brzuszku? Maaas taaaaaki duzy bziuch, większy niż mama" myślałam że moja siostra się posika ze śmiechu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry