Witam z rana
Agulqa_b strojnisia? Dla niej ubranie spodni to największa kara i ma ciężką depresję zawsze obwiesza się koraliki, bransoletkami i pierścionki, paznokcie zawsze pomalowane jak widzi cienie do powiek, tusz itp to aż się trzęsie, początkowo próbowałam z tym walczyć ale przestałam wydała się w prababcie a z takimi genami nie wygram
Megami dokładnie bo z tego różu dziewczynki wyrastają ale na etapie małego berbecia ulubiony kolor, choć ola chyba woli biały i suknie ślubne (bo księżniczki takie noszą)
gosiane to u nas nie tylko bajki o księżniczkach staram się jej czytać jakieś inne i ma dużo baśni o zwierzętach uwielbia np bajkę sanie świętego Mikołaja i Jasia i Małgosia i mówi że ze stasiem tez pokonają babajage

ale naj naj naj bajka to zlotowlosa i trzy niedzwiadki

mam nadzieje ze że stavhem tez przejdą bajki uniwersalne te o autach strażakach itp zostawię tatusiowi
Karpanna spokojnie jak zaczniesz czuć ruchy go xatesknisz za ciszą w brzuszku
alecta to już naprawdę niedługo

i potem będziesz się cieszyć blogim lenistwem
jezyk u nas w nocy burza była ze hej i dzięki temu jest cieplutko ale to powietrze takie lżejsze i przyjemniejsze jest
Megami to moja istotnie podeszła do swojego wujka (brat męża) i mówi "wuja ty tez masz dzidzie w brzuszku? Maaas taaaaaki duzy bziuch, większy niż mama" myślałam że moja siostra się posika ze śmiechu