• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
No to pozdrawiam z oddziału :/
Rano zauważyłam plamke krwii i od razu zadzwoniłam do gina.
Niestety nie ma go dziś w gabinecie i kazał mi do szpitala od razu jechać no i jak wiadomo już zostałam.
Najlepsze jest to, że po jakimkolwiek krwawieniu nie ma śladu...
Babka przy badaniu patrzyła na mnie jak na smarkule, ktora sobie coś ubzdurała :/
Nie wiem od czego to mogło być i w ogóle szpitale mnie dołują mega :(
Najgorsze bylo wytłumaczenie dzieciakom gdzie idę i, że na razie muszą być z tatusiem tylko :(

bada, no właśnie w I i II trymestrze można Ketonal, muszę gina zapytać, czy mi da receptę, co prawda to mój pierwszy taki ból odkąd zaszłam w ciążę, ale żyć z nim nie umiem :baffled:

agulqa, bleee, księdza przystojnego w życiu nie spotkałam :no: U nas zawsze zasada, że jak jedno pije, np. na rodzinnej imprezie, to drugie nie, bo jeden rodzic musi stać na straży...

Indi, dokładnie tak. Ja tam za legalizacją jestem, bo chore jest dla mnie, że złapią szczyla z 1 gramem i dostaje wyrok większy, niż morderca i gwałciciel, poje*bany kraj... A alkohol jest milion razy gorszy, po nim ludziom wali, są agresywni, awanturują się, trawa jednak wycisza... Sama palę, tylko nigdy w życiu przy dziecku, dopiero, jak śpi i mam tą chwilę dla siebie...

alecta, szkoda, że od razu Cię położyli :-( Teraz pewnie dopiero na weekend wypuszczą :-( Trzymaj się!!!

Wróciliśmy z Młodą z testów sezonowych, standardowo nic nie wyszło (na całorocznych też nie), więc jak mi jeszcze raz pediatra będzie wmawiać alergię, to jej strzelę...

Dziewuszki, a czujecie już "pływającą rybę w brzuszkach";-);-)??

A mamy drugiego dzidziusia pamiętacie kiedy poczułyście pierwsze ruchy??

Ja co dzień macam i macam i nie mam pojęcia, czy to jelita czy bobik.. bez dotyku to ciiiiszaaa

alecta bądź dobrej myśli i trzymaj się dzielnie!!!!!

Alecta trzymaj sie! Lepiej zostac dwa trzu dni ale byc pod stala obserwacja i blisko lekarzy. Napewno nic powaznego. Co do wzroku lekarki nie mzrtw sie, ja tez raz pojechalam bo w domu chlupnelo ze mnke niezle plamienie, przebrala sie itp a zanim do szpitala dojechalam bylo po wszystkim. Na szczescie byl moj gin, przebadal i kazal jechac do domu bo bylo ok. Mialam sie tylko oszczedzac. Badz dobrej mysli

Nulini ojjjj ja spotkalam i to nie jednego ;-) noo i tak oowinno byc u wszystkich a nie zabawa na calego cos sie stanie i tylko problemy w swietle prawa....

Hej kobitki;)
Ja dopiero na chwilę usiadłam. Oj ten mój Filip to wiercipięta, trzeba cały czas za nim biegać. Do tego w nocy cos mojemu kotu odbiło i się wydzierał. Jak wywaliłam z pokoju, to drapał w drzwi i tak zasnęłam koło 3 żeby o 6 już mieć pobudkę.

AZA szczęśliwej podróży.
Alecta trzymam kciuki za szybkie wypuszczenie ze szpitala!!!

Ja mam dopiero w czwartek wizytę. Już się doczekać nie mogę, ale stresuję się strasznie. Raz mam wrażenie, że czuję ruchy innym razem wydaje mi się, że to tylko gazy, a jeszcze innym razem czuję coś takiego jakby kopnięcie. Ale na kopniaki, to chyba jeszcze za wcześnie.

reklama
Jusia ja przy Oli ruchy poczułam w 16tc i wtedy wiedziałam napewno ze to jest to, tym razem czułam dużo wcześniej ale to były takie sporadyczne przypadki ale od tygodnia czuje tak zdecydowane coraz więcej, codziennie praktycznie. Wczoraj nawet trzymałam rękę na podbrzuszu i poczułam na ręce jak Stasiu walnął fikołka :) cudak mały, nie usiedzi na tej swojej małej dupci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry