• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Eh najgorsza ta rozłąka z dziećmi, ale staram się myśleć w inny sposób - odpoczne sobię od nich i wrócę w pełni sił żeby się nimi zajmować.
Dobrze, że chociaż łazienke w sali mamy no i nie ma tłoku, bo jestem ja i jeszcze jedna babka i 2 łóżka wolne.

Dobrze, że mam netbooka i neta mobilnego to chociaż nie jestem odcięta od świata

reklama
Hej hej ja dalej w trasie wczoraj wieczorem wróciliśmy z Bydzi teraz do aqua jedziemy sobie

Wpadam tylko dać znać ze żyję i spytać czy też was brzuch po bokach kuje/kuł bo ja chyba najmłodsza ciążę mam z was i się martwię nie wiem czy to przypadkiem nie z przemęczenia czy coś... :-/
Nie mówiąc o tym ze juz drugi trymestr leci a mi nadal nie dobrze :-/

Alecta a stwierdzili coś, przyczynę, czy będą obserwować tylko? Trzymaj się dzielnie!

Jusia w pierwszej ciąży czułam ok. 20tc, w drugiej, ok 18tc, teraz pierwsze ok. 16tc, niby juz 19sty a raz czuję, raz dłuższa przerwa ;-) Ale jak się wierci to już ładnie puka.

Femme zawsze możesz spróbować zluzować i zobaczyć, czy mniej bóli. Mnie tam co dzień coś ciągnie, kłuje, czasem skurcza lub boli.

Ja dziś bez sił, brzusio męczy, no ale muszę się za obiad wziąć, bo coś jeść trzeba... ;-)

Alecta, mam nadzieje, ze to nic powaznego. Mimo wszystko warto zbadac.

Jusia, ja jeszcze nic nie czuje :(

Dzwonili do mnie od gina, ze przekladaja mi wizyte na sobote. Troche doopa, bo mi sue zwolnienie konczy w czwartek I myslalam, ze juz of piatku bede miec nowe, a tak bede musiala cos wykombinowac na piatek :(

Indi ​lekarz spokojnie może cofnąć zwolnienie o 1-2 dni,myślę ,że nie będzie miał nic przeciwko,tym bardziej,ze sami przesuwają Ci wizytę
Famme :-pu mnie 19 tydzień i wciąż mi niedobrze

Jusia ja czuje. Wczoraj wieczorem i dzis cala noc do 6plywala. Teraz odsypia. Oby po porodzie bylo odwrotnie ;-) moj bubu za to jak macam sie nie wierci, taki zlosliwiec maly ;-)

Filipiamama dlatego wlasnie nie lubie kotow i nie tylko dlatego :-P co do kopniakow moze ze 2 razy mk ske wydawalk ze to kop. A.e nke wiem, nke znam sie :-P nooo i tez juz sie stresuje wizyta :-(

Alecta dzieciaszki stesknia sie troszke, krzywda im sie nie stanie, i jak wrocisz wytlumaczysz o co chodzi ;-) poczytaj mila gazetke, wiem ze doby w szpitalu sie ciagna tym bardzkej ze tu chodzi nke tylko o Ciebie ale i o dzidzie

Femme ale wypoczniesz ;-) mnke wczoraj caly dzien pobolewal, klul wszystko co mozliwe. Zastanawiam sie czy to nie od basenu niedzielnego? Jakby nie bylo od poczatku ciazy nie miakam w ogole ruchu....

Doggi tez myslalam o niej. I nieobecna po wypadku raz sid tylko pokazala, czy cos przeoczylam?

reklama
Bada pewnie masz racje, ale my martwimy sie tylko czy wszystko ok ;-) widac kto nie ma co robic i cale dnie na forum siedzi czyt. Ja :-P

Zapisalam nas do szkoly rodzenia. Zaczynamy od 24 wrzesnia :-) Ł ucieszony, mowi ze fajnie bo jest ciekawy jak cos takiego wyglada, nawet powiedzial ze oplaci :-P normalnie zszokowal mnie. Chyba mz dzis dobry humor, moze warto to wykorzystac ;-) tylko jak skorl do 23 w pracy jest :-\

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry