• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Dzięki wszystkim za odpowiedz :-* to się uspokoilam, ciszę się ze was też kuje :-D :-P

Ja przeplynelam trzy baseny i ledwo żyłam haha jaka kondycja masakra :-P później juz sobie na luzie tylko chlupalam :-P
Będę miała dzisiaj może trochę luzu wieczorem to was poczytam bo normalnie się stesknilam :-D

reklama
Megami moj czasem to i garow nie pomyje. Owszem zdarzalo mi sie wracac do lsniacego mieszkania na pyszna kolacje przy swiecach, ale to stare dzieje ;-)

Alecta jak wfocisz do domku to sliczny Tymonkowy pokoik bedzie cxekac ;-)

Filipiamama to ja pewnie bede z tych mam co jqk pkerwszy dzien dziecko do zlobka zaprowadza bardziej placza niz samo dziecko ;-) co do szkoly rodzenia nie licze na cuda. Ł jednak sporo pracuje wiec po pierwszd beda to 2h w tyg dla mas razem, po drugie lubie temat dzieci i dla samego pogadania chce zobaczyc co i jak noooo i licze ze kogos poznam. A jak przy okazji sie naucze czegos cos pomoze w porodzie i przy bobasie to jeszcze lepiej :-)

Femme nic tak nie cieszy jak ludzkie nieszczescie co?:-P co do basenu ja nie szalalam, ale wlasnie. Ciekawe czy te bole od tego czy od rosnacego bubika. Wkoncu wg om jutro zaczne 19tc :-P

MegiPegi, jezyk, przejrzałam dzisiaj opisy większości leków, które zwykle przyjmowałam na migrenę i ani Solpadeiny ani Pyralginy w ciąży w ogóle nie wolno, a Ketonale (wszystkie, zwykły, forte i duo) można w I i II trymestrze... Ale żeby było śmieszniej, to Ketonalu nie wolno przy karmieniu piersią, a w szpitalu po cc dawali :baffled:

alecta, współczuję przebojów... Ja na Allegro miałam ostatnio dwie pipki, u których ciuchy wygrywałam po 1zł (obie z mojego miasta) i oczywiście zero odzewu, dobrze, że kasy nie wpłaciłam, tylko chciałam odebrać osobiście!

Dziewczyny teraz ske przestraszylam. Wit A tez nie mizna za duzo z tego co tam bylo napisane. Ja biore witaminy z wit a(beta karoten) 42%... zastanawiam sie teraz czy lepiej nie zmienic na takke bez witaminy? Co myslicke??

Laski dodzwoniłam się do gościa!
Bedę miała ten telefon, co prawda czarny nie biały, ale co tam z kolorem hihi.
Jakby tak jutro przyszedł to umiliłby mi pobyt w tym szpitalu.

W ogóle słońce tak daje czadu przez okno, duchota niemiłosierna.
Aż łeb mi pęka mimo tego, że udało mi się kimnąć na chwilkę.

Agulqa, edit. z tego co wyczytałam, to nie sama witamina A, a jej pochodne (retinoidy) są niebezpieczne w ciąży. Ale wiadomo, że nadmiar witamin może szkodzić.

MegiPegi, jezyk, przejrzałam dzisiaj opisy większości leków, które zwykle przyjmowałam na migrenę i ani Solpadeiny ani Pyralginy w ciąży w ogóle nie wolno, a Ketonale (wszystkie, zwykły, forte i duo) można w I i II trymestrze... Ale żeby było śmieszniej, to Ketonalu nie wolno przy karmieniu piersią, a w szpitalu po cc dawali :baffled:

Nie wiem czy ketonalu nie wolno, niby nie jest niebezpieczny, ale zapewne tylko gdy konieczny. Pewnie lepszy niż narkotyczna morfina czy dolargan ;-)
Najlepiej leków nie brać, ale czasem trzeba wybrać mniejsze zło.

alecta super, że się dogadałaś z gościem!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry