• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami no wlasnie tylko ciezko mi stwierdzic czy nie jem za duzo, a jak dziecko ma byc chore przez jakies witaminy to... chociaz niby marchewek nie jem w ogole ostatnio, jajka czasem 2 ale potem przez tydzien nic, watrobki w ogole nie lubie. Moze szukam problemu na sile...

Wynajmujemy mieszkanie w kaliszu. Mamu lokatorow z ktorymi od poczatku jest problem z sianem... nie dosc ze niemplaca na czas, to w ratach. Za lipiec nie dali jeszcxe calej kasy, dzis mija termim za sierpien , mieli przelac i przelali czesc... bez zadnego telefonu ani nic a wczoraj mowili ze calosc dadza :-\ wkurzam sie bo kredyt i oplaty same sie nie zaplaca :-\

alecta, super, że udało się dodzwonić!!! Trzymam kciuki, żeby tel szybciutko przyszedł!!!

Megami, właśnie jestem ciekawa, co mi gin powie, czy jest sadystą... Bo jedni wychodzą z założenia, że lepiej nic nie brać i przecierpieć ból, a inni uważają, że taki uporczywy ból towarzyszący mamusi jest dla Dzidzi gorszy, niż jednorazowa dawka leku przeciwbólowego (bo przecież nikt nie mówi o regularnym szprycowaniu się ;-))

agulqa, ech... Mam podobnie, tyle że z pensją, choć już straciłam nadzieję, że ją zobaczę... A lokatorów nie można eksmitować???

Nulini prawo polskie stoi po stronie lokatorow, nie wlascicieli niestety...Ł juz dzwonil do faceta i niby z zona sie nie zrozumieli, ale ja poki kasy nie dostane to nie uwierze. Za lipiec jeszcze ok 400zl sa nam winni a tu juz sierpien leci

Oj współczuję, z lokatorami to niestety różnie bywa :baffled: Sami wynajmujemy i nie wyobrażam sobie nie zapłacić... Rachunki w pierwszej kolejności niestety. Różne są sytuacje życiowe, ale to powinno się z właścicielem przegadać...

Megami w lipcu poszlismy im na reke bo prosili itp,mowie z Ł spoko raz siw moze kazdemu zdarzyc. No ale do dzis maja termin, sami nie dali znaku. My musimy sie dopominac o swoje. Na kolejnych juz mamy pomysl w razie W, ale moj tata ma firme windykacyjna i mowi ze jakbysmh chcieli np 1000zl egzekwowac to wiecej stracimy niz wywalczymy. Taki kraj. Sami wynajmowalismy w poznaniu i gosciu zawze mial kase na koncie w terminie i wszystko zaplacone

Juz tak myslimy z Ł ze jak do 15 nie wysla calosci za lipiec i sierpien to pojedziemy i albo rozwiaza umowe na koniec sierpnia albo faktycznie postraszymy sadem. Mam nadzieje ze nie bedzie trzeba. Okres wypowiedzenia jest miesiac ze skutkiem na koniec miesiaca... z nastepnymi spiszemy umowe najmu okazjonalnego i warunkiem najmu bedzie podpisanie przez nich dobrowolnej egzekucji i notariusza

reklama
ja nie rozumiem jak można nie płacić ja jak mam się dwa dni spóźnić z zapłatą to dzwonie i przepraszam :sorry2: a wynajmujemy od zawsze

ALECTA - ojej ty w szpitalu, mam nadzieje że tylko profilaktycznie i że czas szybko zleci :-) oby telefon jutro był to będziesz miała zabawę :-D

Ja nigdy nie miałam problemu z czasem przy Ninie :-p ciekawe jak teraz będzie ...

W ogóle to chce już czuć ruchy kurcze ile można czekać :-D

JEZYK - mąż pójdzie do pracy to wrócę na stałe teraz to nie mam kiedy zajrzeć ;-) gorzej jak z dzieckiem :-D

AGULQA - w tym przypadku akurat :-D 19 tydzień wow nieźle :tak: ruchy już czujesz ? :-)

BADA - matko... mam nadzieje że nie będziemy jednym z tych co męczą się całą ciążę :dry:,

SPRITE - łoooo co za sąsiedzi :szok: :no:

DOGGI - wow jaki zestaw leków na co to ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry