• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

No ja też nie wyobrazam sobie nie płacić. Wynsjmujemy jeszcze mieszkanie i mam zrobione zlecenie stałe, że tego konkretnego dnia pieniądze od razu są przelane do właścicielki.
Najlepiej pogadac i powiedzieć że jak do np.15 nie zapłacą to wypowiecie im umowę.

Ja też już bym chciała czuć takie normalne ruchy, a nie jakieś pływanie i zastanawianie się czy to to czy nie.

Femme- aaa rozumiem, u mnie też jak mąż w domu to wymaga uwagi :D

reklama
Femme najlepsze ze corke na oboz wyslali ale za mieszkanie nie zaplacili. Szkoda gadac. Co do ruchow to czuje. Nie kopniaki ale dzis cala noc dzidzia plywala :-D i dzisiaj tez co jakis czas jakies bulbul zrobi :-D mam nadzieje ze w pon na usg wszystko bedzie ok. Jakos ten miesiac mi sie ciagnie i juz chce zobaczyc mojego bubika :-D

Co do snow jeszcze o ktoryxh mowilysmy... (prosze nie miec mnke za wariatke) jakis czas temu snilo mi sie ze zrobili usg dzieki ktoremu mozna bylo normalnie czuc dziecko. Tzn na czas badania normalnie byl prawdziwy bobas w 3d w realu, mozna bylo go przytulic, wysciskac itp itd. Ajak lekarz konczyl badanie to jakby rozdza machnal i dziec do brzucha wskakiwal :-D na tym usg w snie mialam sliczna malutka coreczke :-D w ogole jak juz mi sie bobas sni to corcia :-)

Jezyk oni wiedza. Ja juz im napominalam o tym przy okazji lipca. No i dzis Ł im przypomnial

agulqa, to jest chore!!! :wściekła/y: I weź tu się człowieku odważ mieszkanie wynajmować, zwalą ci się patole, płacić nie będą i masz po mieszkaniu :wściekła/y: Trzymam kciuki, żeby udało się dług wyegzekwować! W końcu od początku wiedzieli, ile to kosztuje! A sen boski, fajny!

W pierwszej ciąży nie byłam na forum od początku, więc jak już poczułam ruchy, to wiedziałam, że to to, bo to były normalne kopy :-D
A teraz właśnie próbuję wyczuć pływanie i nic z tego :no:

Nulini nic mi nie mow. Jeszcze zebysmy byli na miejscu ale ja tez co 2dni 120km nie bede jechac. Czasem zaluje ze sie zdecydowalismy, ale wiem ze zrobilismy to po to by nasze dzieci mialy lepszy start w doroslosc niz my ;-) mam nadzieje ze zaplaca!

Agulqa- zapłacą trzymam kciuki :)

A ja po prostu się zagotowałam ze złości, aż się poryczałam, no słuchajcie takiego chama jak mój ojciec to nie widziałam jak żyje, gnoj pier.....

Nulini- to jest tyle pisania że... Ogólnie dopóki mój starszy syn był młodszy to dziadek go lubił, teraz Kacper ma 9 lat i dużo rzeczy widzi, jak traktuje babcię, mnie itp. Ojciec przestał go lubić i robi mu na złość dziecku 9 letniemu! Kazał im się ubrać bo pójdą nad jezioro, ucieszyli się, poubierali i... czekają. Kacper mówi:to idziemy. No co stary:to ja będę decydował kiedy pojdziemy i... nie idziemy wcale.
Dzieci w szoku, Kacprowi oczy się zaszklily, ale babcia ich wzięła i poszła z nimi. A on teraz siedzi obrażony, na cały świat.
W ogóle jest dla Kacpra bardzo niemiły, uważa tylko Cypriana, bo Cypek jest mały, dużo rzeczy nie rozumie i jeszcze dziada lubi, ale też mu to minie.
Powiem Ci, że to jest jedno z łagodniejszych zachowań ojca.

reklama
Jezyk szok.... nienawidze takiego zachowania starszych. Nie jextem za tym by dzieciom ograniczac spotkania z dziadkami, ale mam nadzieje ze masz madrego synka i wie ze z dziadka nie mozna przykladu brac. Nie macie z mezem warunkow by to mama z bratem do Was przyjezdzalj a nke Ty do nich?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry