• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Kasiek czy moge Ci poprosic bys po calej wizycie u notariusza napisala dokladnie jak to wyglada. Ja wiem mniej wiecej ale jak ktos kto to zrobil powie to moze sid cos ciekawego dowiem :-)

reklama
Agulqa niezły sen :-D

Jezyk o masakra co za typ :-o :-/ ja nie rozumiem kobiet które żyją z takimi gnojami nie jestem w stanie pojąć...ja bym odeszła ze względu na dzieci

Mi łeb pęka :-( a jeszcze koleżanka miała być o 19 i oczywiście jeszcze jej nie ma...a chętnie bym się już położyła :-/

A ja już szłam do sklepu, a tu mi piorun nad głową przeleciał. Raz i byłam w domu :-D teraz czekam aż burza przejdzie, ale chyba prędzej mi sklepy zamkną....

Dziewczyny ja nie oceniam mojej mamy, te 30-20 lat wstecz to były inne czasy, inna mentalność. My teraz jesteśmy inne, walczymy o swoje. Ja tylko jestem mamie ogromnie wdzięczna że potrafiła mi i bratu stworzyć w miarę fajne dzieciństwo, bo niczego nam nie brakowało, starała się jak mogła :) a teraz ma wszystko (czytaj ojca) głęboko w d... i żyje po swojemu:)

reklama
jezyk, przykre to wszystko :-(. no tak się czasami życie paskudnie układa. powiedz mi od czego to zależy? :-(

parę metrów ode mnie od 01.09. otwierają nowe przedszkole językowe (zajęcie w języku polskim i angielskim/niemieckim do wyboru). czy któraś z Was miała/ma do czynienia z przedszkolem lingwistycznym? hit czy kit? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry