• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Jezyk fajnie ze mama dla Was starala sie jak mogla. Fakt kiedys to bylo nje do pomyslenia by sie rozwiesc bo facet np pije. Wazne tylko by mama nie przejmowala sie nim zbytnio, by jej nke wykomczyl psychicznie.

Mniami ale mi dobrze po pysznym sniadanku z kakałem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk współczuję...tacy ludzie mają chyba strasznie dużo kompleksów i wyzywaja się przez to na innych...
Sprite uważam, że przedszkole językowe to dosyć fajna sprawa choć nie miałam z tym styczności bezpośrednio. :-)
Coś ta pogoda się psuje...mam nadzieję, że od weekendu się poprawi. ..wyjeżdżamy z czwartku na piatek koło 3 żeby uniknąć korków m.in. w Łodzi

Witam sie z rana :)
Dziewczyny wczoraj juz nie wytrzymalam I poszlismy tym cpunom z dolu afere zrobic. Masakra, godz prawie 12 w nocy, dzieci sue DRA w nieboglosy, starzy sie o cos kloca. Poszlismy tam a ten dziad otwiera, w powietrzu zapach ziola, maly lata na golasa jakby byl srodek dnia a on wielce zdziwiony ze my z pretensjamy przyszlismy. On mi mowi, ze jego syn ma 2 latka I nie chce mu sie SPAC. No Ku..a, ocztwiste ze 2 latek sam z siebie nie polozy sie spac, tylko to rodzicow zakichany obowiazek, zeby dziecko polozyc do lozeczka I DAC buzi na dobranoc zamiast sie znieczylac uzywkami. Dziad mi trzasnal drzwiami przed nosem. Oczywiscie odcrazu zglosilam to najpierw do councilu. W najblixsztm czasie dostana upomnienie, a jak dalej tak bedzie to bedzie policja I opieka w akcji.

Ostatnia edycja:
Ja też jestem za zawiadamianiem wszelkich instytucji w takiej sytuacji. Sama się z tym zamiarem noszę. Mój mąż ma takiego pracownika, co standardowo nie ma go w pracy w poniedziałek, czasem do środy, bo chleje. W domu 3 małych dzieci. A jak ostatnio dostał rozliczenie to 2 tygodnie go nie było. Masakra. Ale oni już mają i kuratora i opiekę i ciągle sprawy w sądzie. A najbardziej wkurza to, że pieniążki i dary z opieki dostają. Nie cierpię takiego czegoś, zacznę donosić.

sprite, ja bym zapisała do językowego, gdybym miała taką możliwość. Tylko zapisałabym na niemiecki, w żadnym wypadku na angielski...

jezyk, dobrze, że mama ma takie podejście, że ma go w dupie. Inaczej by się wykończyła psychicznie. Szkoda tylko, że Twoje dzieci będą miały taki obraz dziadka :baffled:

Indi, i dobrze, nie patyczkuj się z nimi, zwłaszcza, że teraz sama widzisz, jakie mają podejście. Kocham stwierdzenia rodziców, że dziecku się nie chce spać, bo się nie położyło, rozwala mnie takie rozumowanie...

Sylwi, ciekawe, czy donoszenie coś da, skoro już i kurator i opieka i nikt nic z tym nie robi... Taki prorodzinny kraj, a później w telewizji się słyszy, że po pijaku całą rodzinę wymordował, ale opieka nic nie zauważyła niepokojącego...

Matko, piszecie o spóźnianiu się, a to jest coś, czego absolutnie nie jestem w stanie u kogoś zaakceptować...
Sama mam tak, że wolę być gdzieś pół godziny wcześniej i czekać, niż spóźnić się choćby minutę.
Mój mąż tego nie rozumie, on zawsze na ostatnią chwilę...
A spóźnialskich znajomych mam wkoło pełno...
I krew mnie zalewa, bo NIENAWIDZĘ na kogoś czekać :no:

Sylwii a nie mozna dziada zwolnic? My z Ł jak bedziemy remont robic to chcemy goscia tu ze wsi wziac. Facet zlota raczka i ladnie robi i niedrogo. Ale juz niejedna osoba nam mowila zebysmy czasem zaliczki nie dawali bo pojdzie nachleje sie i nie skonczy.

Sylwi, ci z dolu tez na socjalu. Az sie noz w kieszeni irwiera, jak sie pimysli, ze pieniadze z nadzych pidatkow idea dla takuch typos, podczas gdy czesto ci naprawde potrzebujacy nie dostana nic.
A facet swoja droga ma pecha, bo niestety ja sobie w kasze dmucgac nie dam, tym bardziej jakiemus chamowi prostakowi.

reklama
Nulini ja tez zawsze wole byc wczesniej. Zawsze samochodem wyjezdzam duuuzo predzej. Wiadimo czasem pewnych rzeczy ske nie przewidzi ale nie lubie sie spozniac... nie nie nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry