• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

O tak ilość rozwodów też mnie przeraża, wszędzie dookoła ktoś się rozwodzi. Śmieje się do męża że niedługo będziemy jak jakiś wymarły gatunek, nie dość że się nie rozwodza to się jeszcze kochają i będą mieli trzecie dziecko! No idioci ;)

U mni pomysły na obiad odpadają bo mama myśli nad tym :D

reklama
Pomysł na śniadanie... Dołączam się, a może na obiad ktoś ma? :-D

Rozwody... Przeraża mnie to, ludzie wielce się kochają, a po roku lub szybciej rozwód :szok: Albo na starość, bo on lub ona się zakochał/a :szok: Ech życie...

Mcpearl- ale co dla kasy? Rozwodza się żeby osobno mieć więcej kasy? Jeśli tak, to dla mnie jest to już skrajny debilizm.
Ale co ja tam wiem, stara jestem.

Agulqa- w październiku minie 10 lat. I nie powiem, nie zawsze było tak jak teraz. Mieliśmy kryzys (nie chodzi o żadne zdrady czy picie, mój mąż akurat z tych pijących raz na parę lat) ale walczylismy przetrwalismy bo mimo wszystko chcieliśmy być razem, a nie poddać się przy pierwszych kłopotach. Z kasą też bywało ciężko. Był okres że mieliśmy jedną wypłatę 600 zł i małe roczne dziecko, ale wtedy tym bardziej żadne z nas nie myslalo o rozwodzie. Wręcz przeciwnie, wspierany i wspieralismy się na kazdym kroku. Nawet jak mnie wkurzal to zawsze jest to mój mąż i zawsze stoję po jego stronie.

Megami moja kumpela byla z faceem 8lat przed slubem z roznymi historiami i rozstaniami. Wzieli slub, wielkie wesele. Wspolna dzialka na kredyt. Naglemon stwierrdzil ze nie chce tej dzialko, przetal splacac raty, po niecalycn 2latach od slubu rozwod. Wielka milosc sie skonczyla ;-)

Ja ostatnio mialam pyzy z zeberkami i sosikkem ;-) mniaaam

jezyk, nie takie rzeczy ludzie robią. Różnie bywa...naciągają państwo jako samotnie wychowujący rodzice. Mam znajomą co jej dziecko niby ojca nie zna, ojciec NN ale wiem, że dziecko i tak się z tatą widuje. Tyle, że tam też taka patologia.

Nam jutro styka 5 lat po ślubie :szok: hehe

reklama
Laski jakbym Wam pokazała moje dzisiejsze śniadanie to byście padły.
Z głodu tu umre.
Dziś dali 3 kromki chleba, ciutke masła i pomidora :P

Na razie muszę zostać na oddziale :/
Mam dostawać duphaston 3xdziennie.
Na USG z dzidzi wszystko ok i uwaga ... na 98% będzie Marysia :D
Lekarz powiedział, że u chłopca byłoby już coś widać, a że nic nie ma to raczej będzie dziewczynka.

A w ogóle to nie wiem czemu wszyscy na mnie wielkie oczy robią jak mówię, że to moja 3cia ciąża :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry