• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini a ja nke rozumiem. Rozumialabym jakbhs palila dywany i plastiki. Ja za to ciesze sie ze dzis chlodniej i bez slonca. Chociaz odpoczne od upalow :-). Ja bralam paracetamol jak bolalo ale nie pomagalo. Smaruje najczesciej amolem i zimny recznik na glowd klade. Zamkniete oczy i leze. Czasem pomaga czasem nie. Aaaa i chlodny prysznic tez mk troche pomaga.

Megipegi witaj! Nie spodziewalam sie ze jeszcze ktos dolaczy :-) to milo ze wpadlas.

reklama
Witam porannie.

Alecta lekarz mi powiedział ze jak nospe od razu dwie brać (jak to nie jest forte) i magnez tez (tez na skurcze)

Megami i tobie miłego dnia :)

AZA udanych wakacji!!! Życzę pięknej pogody :)

Kasiekz święta racja, moja koleżanka pracuje w starostwie w budownictwie i wydaje wszystkie pozwolenia na budowy, remonty i zgłoszenia ze np na tarasie płytki się zmienia ;) i ona mówi ze jest taki facet kolo 65lat i jak któryś sąsiad tylko coś zaczynacrobic u siebie to ten zaraz leci do urzędu "grzecznie poinformować" o tym bo pewnie nie ma pozwolenia i trzeba im tego zakazać albo dać grzywnę... Pocwiartkoeac się idzie z takim!

Nulini to ten mój nikomu nie mówi ze gej :( kto ma wiedzieć ten wie, a on jest taki ze w życiu bym nie podejrzewala ze jest gejem gada normalnie, chodzi normalnie ubiera się normalne ;) ale tovwieczirem zgc jest taki jeden (mój fryzjer) to po nim na km widać ze gej :) ale ja kocham gejów są najlepsi! :)

Nulini- ja przed ciążą też ketonal lykalam. Teraz po prostu jak już trochę zaczyna boleć to od razu biorę Apap, nie dopuszczam żeby ból się rozwinął, bo wiem, że sobie nie poradzę:( jak byłam w ciąży z Cyprianem to dwa dni się meczylam z bólem nie do opisania i w końcu pojechalam do lekarza i dostalam jakiś zastrzyk, ale już mnie tak właśnie bolala głowa i do tego oko, że zsczynalam mieć zaburzenia widzenia.
Sprobuj z apapem, weź, połoz się, nasmaruj skronie amolem i.... czekaj. Trzymam kciuki żeby przeszło.
A kiedy wyjezdzacie nad morze?

A ja powinnam dostać medal za zagryzanie zębów i cierpliwość. Aaaaa chcę do domu!

Jak lezalamxw szpitalu to przyjeli taka laske w ciazy z bolem glowy i calym okiem napuchnietym. Masakra. Lezala pod kroplowkami i faktycznie cos dostala jeszcze na to oko.

Jezyk do kiedy jestes u mamy? Trzymam kciuki by jakos zlecialo

termin na 27 stycznia ;)

To rodzimy razem :-D

agulqa, ano widzisz, trafił mi się wstrętny, czepialski moher i jej przeszkadzało moje ognisko :wściekła/y:

Doggi, ja gejów uwielbiam, mam z nimi styczność od małego, w końcu to bardzo bliski przyjaciel rodziców ;-) Za czasów mojej podstawówki często kilku gejów przyjeżdżało do nas na weekend, nawet jedna lesbijka była :-D Genialne towarzystwo, zawsze się z nimi można popłakać ze śmiechu :-D Mój wujek to już "leciwy" i z wiekiem coraz bardziej po nim widać, ale jego partner to... :szok: Trener fitness, 2 metry wzrostu, umięśniony, przystojny blondyn, oj, niejedna chciała go nawrócić :-D

jezyk, mnie łeb bolał w piątek, wzięłam Apap, przeszło, a wczoraj ni stąd ni zowąd oko :baffled: Migrena z opóźnionym zapłonem :baffled: Muszę gina zapytać o receptę na Ketonal, bo w ciąży można...

Miłego wtorku dziewuchy :happy2: dopiero się zwlekłam,całą noc spać nie mogłam,m ząb rozbolał,kręcił się,wstawał :-p
Nulini mnie w poprzednich ciążach migreny poszły precz ,a w tej boli głowa bardzo często,ostatnio 2 tygodnie temu dopadła mnie migrena 3 dni się męczyłam,Apap pomagał na godzinę, później doszły wymioty i po 3 dniach ulga także musiałam wycierpieć,bo nic silniejszego nie wziełam,bo nie wolno :-(
Aza udanego urlopu :-)
Witam nową mamę :happy2:
Życzę dnia bez bóli i skurczy kochane :tak:

Eh bywa i tak. Nigdy czlowiek nie wie obok kogo kupuje dzialke. Obok moich rodzicow od lat mieszkaja ci sami ludzie. Stara wiocha przylaczona pozniej do kalisza. Nikt nikogo sie nie czepka :-)

Nulini czesto gesto ksiadz lub gej taki przystojniacha ze ah.... ;-)

Agulqa- plan był że do piątku, ale nie wiem, nie wiem. Jeszcze mam w planach jedno spotkanie z przyjaciółką więc zobaczę jak to będzie.ale tesknie już do domu, do męża. Co innego jakbysmy byli razem.

Aza, milego wypoczynku!

MegiPegi, rozgosc sie

Nulini, Bada zdrowka zycze I niech the bole pojda precz

Agulqa, co do legaluzacji to myslw ze to nie ma nic do rzeczy, I tak kto chce to pali, alkohol chyba nawet wlasciwie ma gorsze skutki. Mysle ze wszystko jest DLA ludzi, tylko z gliwa I z umiarem. Poprostu uwazaj, ze polaczenie rodziciw stosuhacych uzywki i malych dzieci to mueszanka wybuchowa I nic dobrego z tego nie wyniknie

reklama
Jezyk wiem o co chodzi. Ja tez nie lubie bez Ł jezdzis a juz tym bardziej jak w domu taka atmosfera

Indi pewnie masz racje. Mnie nie ciagnelo nigdy do zadnych uzywek z czego bardzo sie ciesze. I nie wyobrazam sobie ze np i ja i Ł moglibysmy sie super przy alko bawic a dziecko obok plakac. Eh... kazdy ma inne wartosci chyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry