• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, o ludzie... faktycznie tabsami możesz sie najeść, ale jak trzeba to trzeba! trzymaj się!

Dziewczyny, my jesteśmy najnowszą rodziną w klatce/bloku, dlatego jesteśmy na językach. ale to już naprawdę nie jest śmieszne. dziś miałam karteczkę-list w sumie anonim, bo podpis LOKATORZY ***** mi mówi, że mamy nie wyrzucać śmieci przez okno i oni zgłoszą to administracji! :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a ja ani okruszka przez okno nigdy nie wyrzuciłam (4 piętro)! wcześniej mieli pretensje (i w sumie spółdzielnia do mnie dzwoniła), bo mój brat po przeprowadzce pomagał nam posprzątać piwnice po byłym lokatorze, więc znowu się komuś nie podobało, że się "obcy" po piwnicach włóczy. ktoś nam dwa razy auto kluczem zarysował, tak mega chamsko! ten facet z klatki obok mi groził, że mi chłopa zabije, a właściwie to było "zajebie" :baffled:. a najbardziej mnie bawi, że nas właściwie nie ma w domu. od rana do około 16-17 na bank, a czasami nawet do wieczora, bo po pracy jedziemy na zakupy itp. paranoja

Smacznej kolacyjki :-D:szok:

Ja tutaj na szczęście nie narzekam na sąsiadów. W poprzednim mieszkaniu mieliśmy za ścianą jakiegoś alko. Ponoć kilka razy było słychać awantury (mnie przy tym nie było, mąż opowiadał), ale też nie czepiali się. Jego rodzina bardzo miła i grzeczna w sąsiedzkich relacjach. No różnie bywa niestety. U rodziców na wsi niby duże przestrzenie między działkami, a upierdliwi sąsiedzi potrafili zaleźć za skórę...

Sprite!!!! Coś okropnego!!!! Nie można tego gdzieś zgłosić? Bo to przegięcie! Ale co jakaś geriatria tam mieszka czy co? Mój kolega gej mieszkał w takim bloku geriatrycznym średnia wieku 72 lata i co chwilę awantury mu robili sąsiedzi ze on burdel robi w bloku i sprowadza swoje dzi.wki!!! A on kobietami mię zainteresowany a laski młode fakt przychodziły bo on dorabial sobie dając korki z matmy, chemii i fizyki!!!! I pełno lasek z liceum przychodziło acteraz staruchy zaraz aferę węszyly

Ale jaja siedzę sobie i trzymam rękę w spodniach jak al bundy bo trzymałam się za podbrzusze i takiego Stahoo fikolka machnął ze aż na ręce poczułam jak wybił pewnie dupką :) szaleniec mały :)

Ostatnia edycja:
Doggi, niestety tak właśnie jest. jest też sporo takich, co to lubią popić i to bez okazji. a młodzież niestety wyrasta na taką z blokowisk. nawet nie wiecie jak mi się marzy dom :-(:-(:-(:-(

oczywiście nie powiem, że wszyscy tacy są, bo normalni też tu mieszkają, ale niestety w mniejszości.

przypomniało mi się, czemu ten facet miał do mnie jakieś ale... bo te bloki budowali jak nas na świecie jeszcze nie było, więc szacunek dla sąsiadów się należy... o ja pierd*** no gadka najeb****, ale nie jest to miłe jak ktoś tak do Was mówi :(

Ostatnia edycja:
Sprite, wspolczuje. Ja bym to gdzies zglosila, bo pijacki belkot jakiegos dziadzia do jedno, a rysowanie auta kluczami to drugie. Nie pozwolcie sobie tam na glowe wejsc.

Doggi, zazdraszczam Ci tych fikolkow, tez juz bym chciala :)

Doggi, Indi, ale mi dużo tez nie potrzeba. Mąż mnie dzis stopował, bo chciałam sie przejść po klatce i zapytać o ten list. Tylko on mnie zna i wie, ze bez nerwów by się nie obyło, a ze względu na ciążę lepiej dla mnie zachować spokój.

Wiecie, np. Teraz ktos z pietra niżej pali na balkonie i caly smród z fajek leci mi do mieszkania. Co? Tez mam aferę robic? No bez sensu. Ludzie nie maja swojego zycia i za dużo sie z nudów interesują cudzym, ech...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry