• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Alecta nie gryz ;) ale wiem co czujesz ;)

Emilchen don't worry czasem ruchy pojawiają się dopiero po 22tyg wszystko zależy od tego gdzie dziecko ułożone, łożysko gdzie jest itd itp ja co prawda jestem jakaś dziwna bo mam łożysko na przedniej ścianie i przerosniete jsk to ładnie określili ale już czuję ruchy od jakiegoś czasu a od tygodnia około tak mi Stachu wali ze juz nie mam wątpliwości, normalnie wiem kiedy się obraca a zr ruchliwy chłopak to często czuje. Ale moja kol mówi ze pierwsze poczuła w 21tyg mimo że chudxinka dropniutka moznaby pomyśleć że taki drobiazgi poczują szybciej a tu reguły ni ma :)

reklama
Emilchen dokładnie tak jak napisała Doggi.
Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam szybko, bo koło 16 tygodnia, w drugiej gdzieś koło 18 tygodnia, a teraz jeszcze nie czuję.
W każdej ciąży łożysko mam na ścianie przedniej.
W sumie nie wiem od czego zależy to kiedy zaczynamy czuć ruchy.

Nulini najpierw trzeba byc w ciazy a dopiero potem sa ruchy dziecka ;-)

Alecta gryz ile wlezie, tylko nie zaraz sie czyms :-P widze ze spore wydatki u Ciebie. U nas niedlugo sie zaczna na sama mysl mi niedobrze :-P czekamy na fotki pokoiku z mebelkami :-)

ja ruchy poczułam w 15 tyg, ale byłam szczupła. teraz jeszcze nie czuje, choć dziś coś mnie tam puka, ale to raczej mcdonald :rofl2:

Laski, czy tylko mi się trafili tacy sąsiedzi? ja pierdziele :angry: brak mi słów. wiecznie jakiś problem! aż strach pomyśleć co będzie się działo jak się dzidziol urodzi. jeszcze mnie zgłoszą do opieki, bo dziecko mi płacze! nie wspominam o groźbach (po pijaku, ale jednak)... i to nie jest jakieś zapuszczone osiedle! :-(

Nulini najpierw trzeba byc w ciazy a dopiero potem sa ruchy dziecka ;-)

Popłakałam się :-D:-D:-D

choć dziś coś mnie tam puka, ale to raczej mcdonald :rofl2:

A Ty mnie jeszcze dobiłaś :-D:-D:-D
Co do sąsiadów, to moi znajomi takich mają nad sobą - jedna wielka niekończąca się libacja, obowiązkowo OD 22, interwencje policji nic nie dają... Ja bym się wykończyła...

Sprite ale co...ze sasiedzi z geba do ciebie ze glosno? No masakra! Nawet w domku jak sie mieszka to za plotem mozna trafic kretyna. Moj zadzwonil po straz pozarna jak robilismy male ognisko na kielbaski i to w dzien!

Alecta ja duzo kupuje na allegro i tylko raz trafilam na idiotke. Wyslala mi dziurawą uzywaną bluze smierdzacą fajkami...mega przetarte do dziur wokol szyji i na kapturze. I bezczelnie twierdzila ze nowa i taka moda a ja sie nie znam! Szybkiego otrzymania telefonu!

W pierwszej ciazy ruchy poczulam w 19tc. A teraz w 15. Ale to okazyjnie czuje jak sie slodkiego najem. Raz tylko mega laskotanko.Czasem w ogole, wiec czekam z niecierpliwoscia:)

Ostatnia edycja:
Ok ja idę spać, po tej akcji z kolka chodzę jak zombie i na dobranoc wrzucam zdjęcie mojej kolacyjki....

Śniadanie jeszcze większe

Załączniki

• 1407177575465.jpg
    1407177575465.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 45
Sprite, pod nami jakis miesiac temu wprowadxila sie jakas patola. Wczesniej tam mieszkala taka rodzinka z Nigerii, mieli 3 malych dzieci, cisza jak makiem zasial, dziexiaczki slodziaczki I bardzo kulturalne. Niestety ci co sie wprowadzili po nich to jakas porazka. Maja 2 malych dzieci, jedno OK 2 latka, drugie noworodek, oni oboje nie pracuja, te dzieci non stop placza, nawet po 23, ostatnio ten maly stal na balkonie, darl sie w nieboglosy, az wyszlam na balkon zobacxyc czy cos sie stalo, a tu maly zalewa sie lzami a stary ze stara siedza beztrosko na balkonie, w powietrzu unosi sie zapach ziola. Masakra poprostu. W ogole oni sa jacys dziwni. Jak ze wszystkimi sasiadami utrzymuje jakies normalne relacje, pogadam od czasu do czasu tak z tymi ani slowa nie zamienilam I sie poki co nie rwe.

Doggi- to widzę full zestaw na kolacyjkę:)

Sprite- no czasami się trafi na takich że za wszelką cenę chcą Ci uprzykszyc życie i najgorsze że mimo chęci nie da się z nimi dogadać. Trzymam kciuki żeby jednak raczej się uspokoiło.

Alecta- trzymam kciuki żeby telefon doszedł jak najszybciej.

A ja dziś spotkalam się w końcu z moją przyjaciółką, poplotkowałyśmy, oj tego mi najbardziej brakuje jak tu nie mirszkam

reklama
Jezyk same smakołyki, chcę tylko zauważyć że te tabletki płaskie białe okrągłe są wielkości łyżeczki do herbaty!!!!!
Uwielbiam się spotykać z koleżankami na ploty tak to zawsze humorek poprawia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry