• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ja też mam czasem wrażenie, że czuję kopnięcie, ale nie powtarza się to później więc chyba po prostu moja wyobraźnia zaczyna działać.
Strasznie mi tęskno za tym rozpychaniem się w brzuchu.

Wiecie co dziś nie jest mój dzień...
W czwartek wieczorem zamówiłam sobie telefon na allegro, dziś wyczekuje kuriera, a w zamian dostaje maila od sprzedającego, że nie są w stanie zrealizować mojego zamówienia i proszą o nr konta żeby kase zwrócić.
Odpisałam im, że w takim wypadku proszę o jak najszybszy zwrot kasy, ale później zobaczyłam, że mają wystawione jeszcze te telefony w innym kolorze więc zapytałam czy po prostu nie mogą zamiast białego dać mi czarnego, ale pewnie dopiero jutro mi odpiszą :/
Jak do sobotniego wyjazdu nie będę miała telefonu to kogoś pogryze!

Ja poczułam koło 16tc. Teraz raz na jakiś czas mocniejsze. Wieczorami delikatne, gdy leżę to wyraźniej czuję, w dzień tyle do roboty, że nie zwracam uwagi. Takie delikatne pukanie. Nie ma opcji, że to nie to, bo dzidź już prawie do pępka, jak naciskam, to czuję :-D

Jak się czegoś osobiście nie kupi to czasem wychodzą różne kwiatki. Zazwyczaj jestem zadowolona z zakupów na allegro, ale raz trafił mi się niefajny sprzedający. Na szczęście po długim czasie i postraszeniu konsekwencjami prawnymi zwrócił kasę... Mam nadzieję, że na dniach przyślą Ci telefon :tak:

reklama
Megami mi się pierwzy raz taka sytuacja przytrafiła.
Wkurzyłam się tylko, że ktoś wystawia towar w ilościach, których nie ma.
No i o wiele szybciej byłoby gdyby po prostu zaproponował zmianę koloru telefonu, który ma wystawiony na innej aukcji (chyba, że to jakieś kolejne wirtualne sztuki).
Ja nie upieram się, że to musi być koniecznie biały równie dobrze może być czarny i tak z tyłu zawsze nakładkę mam.
No i żeby zamówić nawet tel z innej aukcji muszę czekać aż mi kase oddadzą, bo jutro muszę za meble zapłacić i nie mam na koncie takiej "extra" kasy żeby ją sobie "pożyczyć" :/
Jeszcze w dodatku laptop i się sypie...
Ehhh piękny początek urlopu...

Za to Ł. skończył już całkiem pokój Tymonka, jutro koło 8:00 przyjadą meble i będziemy skręcać.
Jeszcze tylko lampa na sufit i finito :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry