• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

alecta, no co za tupet!!! Fajna koleżanka!!! Bardzo dobrze, że stanowczo jej odpisałaś, chociaż pewnie teraz lata z jęzorem po firmie i nadaje na Ciebie, ale miej to w nosie i delektuj się urlopem!

Taaa już mi nawet napisała, że wiadomo, że dziecko najważniejsze, ale o niej to najmniej myślałam, bo to ona zazwyczaj się do naszych planów dostosowywała (w sensie moich i kolegi).
Szczerze to niech nadaje, za bardzo nie ma komu, bo w firmie jest szef, kolega-kierownik, ona i ja :P
Nie no serio czas zacząć mieć innych w dupie, bo widzę, że podejście mają takie, że no boli mnie kurde nie dobrze, ale popracować jeszcze mogę.
Już nawet jej nie odpisywałam, bo mi się nie chce w durne dyskusje wchodzić.

Nulini może baba jednak pójdzie po rozum do głowy i wyśle w końcu wszystkie dokumenty.

reklama
Ja dziś się dobrze czuję, na bóle brzucha biorę nospe i jak na razie pomaga.

Doggi- a widzisz moja lekarka po to dała mi numer, że dzwonić jakby co w dzień i w nocy. Ale jakby mi tego nie powiedziała i nie dała numeru to tak jak Ty nie szukałabym i nie dzwoniła do niej jak ma urlop.

Nulini- będzie dobrze. A nie idzie tego jakoś obejść, no nie wiem zrobić coś żeby ominąć szefową?

agulqa no widzisz a mój goli się raz w tygodniu, chociaż już po 1 dniu widać zarost! Ale jemu rośnie równomiernie i nawet taki kilkudniowy mu pasuje ;-) tyle, że mnie drapie ;-)

agulqa, samo wyjaśnianie zawiłości tej firmy zajęłoby pól dnia... Generalnie moja szefowa to kawał pis*dy i założę sie, że nie wyśle mi tego druku, a tylko ona może go podbić pieczątką firmową. Poprzednim razem była w firmie, podbiła i sekretarka wysłała, a teraz, żeby było "szybciej" wysłała pismo do szefowej, żeby ta je podbiła i wysłała...

alecta,
dokładnie, właśnie koleżanka dała piękny przykład na to, że ma Cię w dupie, pewnie najchętniej by Ci masaże zafundowała, żeby CIę przestał kręgosłup boleć i żebyś mogła dalej tyrać a ona mogła spokojnie sobie urlopować :baffled: A szefową znam od 1,5 roku i mam 100% pewności, że nie wyśle dokumentów :-(

jezyk, dałoby się ją ominąć ale tylko w taki sposób, że szefowa przyjechałaby do biura, podbiła papier i sekretarki by wysłały. Niestety tylko ona dysponuje pieczątką mojej firmy :-(:-(:-(

Emilchen to mój M.ma podobnie. Duży zarost i właściwie powinien golić się codziennie. Ale ma też bardzo wrażliwą skórę więc na ogół kończy się na goleniu raz w tygodniu. Ale lubię jak jest taki mój zwierzak. Tylko moja mama chodzi za nim że wygląda jak Rumcajs :D

Doggi marynistyczny czyli marynarski :-) połączenie granatu z błękitnym i czerwonym, chce docelowo w takim stylu zrobić pokoik dziecięcy.
Mój się goli praktycznie codziennie, taka praca. A zarośnięte jest tak umiarkowanie :-D tam gdzie trzeba to jest hehe

agulqa, zawsze dzwonię z innych numerów...

A, dziś dla odmiany śniło mi się, że dostałam jakiegoś krwawienia i musiałam do końca ciąży leżeć...
Wolę chyba jednak erotyki niż takie makabry...

reklama
yggam ja też tak mojego nazywam jak jest już krótko przed goleniem :-p mogłabym go lekko zmusić, ale po prostu mi go szkoda, sama mam dużo owłosienia (nie na twarzy na szczęście) więc wiem jaka to zmora :-p

Nulini no oczywiście że erotyki lepsze :-D ja aktualnie nie mam ani takich ani takich, jakieś takie bardziej znośne te sny (bo po erotykach miałam schizy, że wywołają skurcze)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry