• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam:)

Doggi- koniecznie zadzwoń do swojego lekarza po konsultację, może będzie chciał Cię zobaczyć.

U mnie starszy syn już nabrał szacunku do wody, bo jak był mały to leciał na oślep. Natomiast młodszy jest właśnie na etapie "świat jest mój i wszystko mi się uda" chociaż jak tak patrzę to on zawsze jest tak nastawiony do życia :P

Czesc dziewczyny! U mnie kolezanka bylo przez 4 dni, nie mialam nawet kiedy poczytac forum. Wczoraj wpadli znajomi I robilismy grilla u nas na ogrodku, super dzien :)

Z grubsza Was nadrobilam :)
Doggi, lepiej sie czujesz? Odpoczywaj teraz I dbaj o siebie

Nulini Agulqa szukalam niani na 4-5portalach. Mieszkam pod Wroclawiem i tu sa takie ceny. Mowa tu o opiece u mnie w domu. Doswiadczona osoba bierze od 7.30-17.30(to dla nian duzo czasu) bez sprzatania, tylko opieka: 1800-2500zl. To 10godz.dziennie a cena za godz. 10-15zl. 8zl biora studentki bez referencji. Starsze panie za 1500zl nie chcialy sie zgodzic bo za duzo godzin. Nie mieszkam tez w bloku gdzie moglaby dziecka przypilnowac znana sasiadka za oplata. Dla porownania meza siorka placila niani w Jeleniej Gorze tylko 800zl (opieka u niani w domu i 7godz.). Tam taniej. U mnie zlobek 1000zl z moim wyzywieniem lub 1200zl z ich byl rozwiazaniem ale szkoda bylo mi zostawiac ją na tak dlugo bo odbieralabym ją dopiero o 17.30. Stad wychowawczy.

Doggi mi tez czesto brzuch sie napina. Zwlaszcza od poludnia do wieczora jak juz pochodze, postoje itp. Mam brac nospe forte. Ale mnie nic nie boli i nie zgina. Moze to z tych nerek tak ci promieniuje? Kuruj sie:)

Hej laski :)
Jeny bez telefonu jak bez ręki - w ogóle nie wiem co się na świecie dzieje...

Doggi leż i odpoczywaj ile możesz.

Dziś mam pierwszy dzień urlopu i już mi praca humor popsuła od rana :/
Ludzie to mają tupet!
Pisze do mnie smsa koleżanka z pracy, że podobno po urlopie już mam nie wracać, ale ona ma jednak nadzieje, że wrócę, bo sobie cośtam po moim urlopie zaplanowała i jej moje zwolnienie nie na rękę.
Więc najpierw grzecznie napisałam, że raczej nie wrócę, bo źle się czuję raz, że kręgosłup, a dwa, że ostatnio mnie skurcze łąpały no to mi napisała, że może po urlopie mi przejdzie i jednak wrócę.
Więc już się wkurzyłam i jej napisałam, że najwyższy czas żebym zaczęła myśleć o sobie i dziecku, a nie ciągle o innych, a na zwolnieniu powinnam być już od czerwca, bo wtedy gin mnie wysyłał ze względu na kręgosłup.
No i cisza.
Nie wiem czy się obraziła czy nie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to!

No, a tak z innych wieści to dziś lub jutro mamy mieć meble do pokoju młodego :D

Wczoraj mieliśmy jechać do Zamościa do ZOO, ale był za duży skwar więc zabraliśmy dzieciaki na Salę Zabaw do Rzeszowa i przy okazji dokonaliśmy najlepszego zakupu w tym roku, czyli nabyliśmy duży wiatrak do naszego pokoju i w końcu da się wytrzymać przy tej duchocie.

witajcie moja kochane mamusie wlazłam was poczytać bo z nudów zdycham i powiem wam w sekrecie ze zrobiłam dziś rano test ciążowy iiii to 10 dni po owulacji wyszła 2 bardzo słaba kreska ale jest jutro z rana powtórze bo boje się nastawiać ale będę chyba mamą nie na styczeń ale na kwiecień - maj
Trzymajcie kciuki

reklama
Agus trzymam w takim razie kciuki mocno, daj xznac jak powtorzysz test :)

My wczoraj wrocilismy z weekendu u znajomych, nie mialam internetu wiec mam do nadrabiania niezle hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry