Cześć dziewczyny. U nas znowu gorąco, nic dziwnego... ale widzę, że jak kiedyś tylko w moich rejonach były upały to teraz już właściwie wszędzie. Ja od miesiąca marzę o jesieni, nie mogę tych temperatur znieść. A susza taka że lokalne portale podają, że podczas żniw już doszło do kilku pożarów...
Nulini, agulqa ale mój zazdrościłby Waszym mężom tego braku zarostu! on nienawidzi się golić, a jest mocno zarośnięty. Ma wrażliwą skórę i jak się goli to ma same podrażnienia...
kasiek u nas w małym mieście doświadczona niania bierze ok. 1000 a nawet mniej...
Doggi dobrze, że już lepiej, ale nadal się oszczędzaj mocno/ Mnie znowu łapią te dziwne kłucia (nazywam je prądami) przez całą długość brzucha, wolałabym ich nie mieć bo czuję, jakby to były takie skurcze :-( (chociaż macica ok) Pościel świetna!
jezyk współczuję relacji z tatą, ja też nie mam najlepszych, co prawda od jakichś 10 lat próbujemy je budować na nowo, wcześniej z racji taty uzależnienia było bardzo źle - ale wiadomo, że pewnych rzeczy się nie nadrobi i chwilami jest trudno to wszystko poukładać

co do samopoczucia staraj się odpoczywać i przeczekać.może faktycznie ten chłodny prysznic? A na bóle brzucha ja biorę buscopan forte, zgodnie z zaleceniem lekarki.