• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Agus- tyle kciukow co to za Ciebie jest trzymanych to nigdzie nie znajdziesz :) daj nam znać jak już będziesz po następnym testowanku :)

Alecta- mam nadzieje, ze nie dasz się i nie wrocisz po urlopie? Bo jeśli tak to przyjadę i osobiście skopię Ci ten ciążowy tyłek :D

Dziewczyny w którym jestem tygodniu? Bo na tel nie mam suwaczkow i sama się pogubilam w liczeniu:P

reklama
alecta ludzie to mają tupet...

agus trzymam kciuki! Jak się uda to raz dwa do lekarza, żeby dmuchać na zimne i nie dopuścić do powtórki!

Zmykam z dziećmi na dwór bo nie ma skwaru, a w domu to wytrzymać się z nimi nie da.......... :-D

jezyk 16+4 ;)

Alecta- mam nadzieje, ze nie dasz się i nie wrocisz po urlopie? Bo jeśli tak to przyjadę i osobiście skopię Ci ten ciążowy tyłek :D

O nie na pewno nie wrócę hehe.
Dla mnie ten dzisiejszy sms był szczytem chamstwa i egoizmu dlatego nawet jeśli mój gin nie będzie chciał mi dać to pójdę do innego, a nawet głupa przypale i na IP pojadę z jakimiś "bólami" jak będzie trzeba.
Do pracy na pewno nie wrócę.

A co do tygodni to jesteś 16w4d :)

witajcie moja kochane mamusie wlazłam was poczytać bo z nudów zdycham i powiem wam w sekrecie ze zrobiłam dziś rano test ciążowy iiii to 10 dni po owulacji wyszła 2 bardzo słaba kreska ale jest jutro z rana powtórze bo boje się nastawiać ale będę chyba mamą nie na styczeń ale na kwiecień - maj
Trzymajcie kciuki

Aga, po prostu wspaniale! Mocno trzymam kciukole &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

alecta, daj spokój, co za babsztyl...ręce opadają.

Musiałam wreszcie kupić sobie stanik bo mi się albo poniszczyły, albo za małe...chciałam nawet ze 2 od razu kupić, ale jak mi babka zaśpiewała 75 zł to drugi sobie musiałam odpuścić :-( kasa tak mi ucieka przez palce ostatnio...niby wszystko takie pierdoły zostały do kupienia dla dzidziusia, ale kasa leci jak szalona. Nie wspomnę o opłatach, które muszę pokryć (większość rachunków płaci mój M).

Kasiekz nerki ponoć od skurczy poszły

Jezyk nie mam iv w życiu bym nie zadzwoniła! Lekarz tez człowiek urlop mu się należy bez telefonów od pacjentek, widziało mnie dwóch roznych blekarzy, poza tym gadałam z córką znajomych teściowej(gin we wrocku) wszyscy lekarze powiedzieli to samo i nie sądzę żeby mój powiedział coś innego, mam leżeć i brać leki a za tydzień na posiew jak skończę antybiotyk, leki na podtrzymanie tez mam brać i ta nospe i globulki i leżeć, dziecko na usg sprawdzone szyjka wymacana i usg sprawdzone ivwszysko ok.

Agus trzymam kciuki z całych sił! Daj znać koniecznie jsk będziesz wiedzieć :)))

Kasiek dla mnie te zlobki i inne nianie to jakas masakra. My bedziemy sie starali dograc nasze grafiki w pracy, jak nie to moze Ł sis pomoze jesli nie wyjedzie na studia a jak nie to bede myslec :-P

Alecta .... nawet nie chc3 mi sie komentowac. Nie na reke jej... co za malpa! Ojjj wiatrak przywiozlam od babci jak bylam u rodzicow i jest wielka ulga to fakt :-)

Agus nie gratuluje wiec, ale czekam na wiesci! Mam nadzieje ze pozytywne. Zrob betahcg :-)

Jezyk ja nie pomoge bo na tablecie tez nke ma suwaczkow :-(

Mcpearl ja juz swojej wyplaty nie mam a mialam 1... teraz cxekam na 10 jak na zbawienie i kase Ł. Dla bubika nic nie mam jeszcze poza kilkoma ciuszkami z lumpka co w kaliszu kupilam. No ale nic. Trzeba czekac na swoje M z zakupami :-(

Chcialam jeszcxe powiedziec ze glowa nadal boli, brzuch tez zaczal. Nke mega mocno ale stale. Wzielam nospe. Jak do wieczora nie przejdzie do zadzwonie do gina. Wizyta dopiero za tydzien. Aaaa no i wg ostatniego usg dzis zaczynam 19tc :-D

Cześć dziewczyny. U nas znowu gorąco, nic dziwnego... ale widzę, że jak kiedyś tylko w moich rejonach były upały to teraz już właściwie wszędzie. Ja od miesiąca marzę o jesieni, nie mogę tych temperatur znieść. A susza taka że lokalne portale podają, że podczas żniw już doszło do kilku pożarów...

Nulini, agulqa ale mój zazdrościłby Waszym mężom tego braku zarostu! on nienawidzi się golić, a jest mocno zarośnięty. Ma wrażliwą skórę i jak się goli to ma same podrażnienia...

kasiek u nas w małym mieście doświadczona niania bierze ok. 1000 a nawet mniej...

Doggi dobrze, że już lepiej, ale nadal się oszczędzaj mocno/ Mnie znowu łapią te dziwne kłucia (nazywam je prądami) przez całą długość brzucha, wolałabym ich nie mieć bo czuję, jakby to były takie skurcze :-( (chociaż macica ok) Pościel świetna!

jezyk współczuję relacji z tatą, ja też nie mam najlepszych, co prawda od jakichś 10 lat próbujemy je budować na nowo, wcześniej z racji taty uzależnienia było bardzo źle - ale wiadomo, że pewnych rzeczy się nie nadrobi i chwilami jest trudno to wszystko poukładać :sorry2: co do samopoczucia staraj się odpoczywać i przeczekać.może faktycznie ten chłodny prysznic? A na bóle brzucha ja biorę buscopan forte, zgodnie z zaleceniem lekarki.

alecta, no co za tupet!!! Fajna koleżanka!!! Bardzo dobrze, że stanowczo jej odpisałaś, chociaż pewnie teraz lata z jęzorem po firmie i nadaje na Ciebie, ale miej to w nosie i delektuj się urlopem!

agus, nawet na chwilę nie przestałam za Was kciuków trzymać!!!

I właśnie mnie szlag trafił, bo laska z biura z Warszawy powiedziała, że mój druk Z-3 wysłała do mojej szefowej i ona miała wysłać to do ZUSu, oczywiście szefowa telefonu nie odbiera i już mi się płakać chce, bo jestem PEWNA, że ona tego specjalnie nie ogarnie :-(:-(:-(

reklama
Emilchen moj tez nie lubi sie golic. Goli sie co 3-4dni a mnie to wkurza bo z takim zarostem wyglada sie po prostu smiesznie :-P jedyne co to jak sie nie goli to ludzie nie mowia mi ze wygladam na 3lata starsza od niego :-P

Ja nie mam pojecia ile tu niania bierze. Zobaczymy moze jakas babcia z bloku bedzie chciala dorobic. Wole kogls znajomego bez kwalifilacji niz jakas jedze z papierami :-P

Nulini a dlaczego takim kolem to idzie a nie bezposrednio??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry