• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

U mnie prywatny zlobek od pn-pt 7-17.00 z wyzywieniem 1200zl. Ale 3/4 miejsc dofinansowuje gmina i placi sie jak za panstwowe. Jest tez klub malucha (5dzieci) w tej samej cenie. Nianie u nas biora ok.2000zl! Cora ze mna ale za rok pojdzie do panstwowego przedszkola-mam nadzieje ze sie dostanie bo to co sie teraz dzieje to masakra.

Nulini moj tez nie ma zarstu na twarzy tj.co trzeci wystąp:p Golic sie musi zeby nie wygladac jakby w niektorych miejscach zaciela sie maszynka:ppp Na klacie ma 5 wloskow na krzyz i na tym koniec a pamietam jak sie poznalismy to nosil rozpieta koszule zeby te pięć klaków pokazac:p

Aza ale super, juz pakowanko!

Doggi ja w 21tc odkurzalam dywan samą rurą na kolanach pół godz...po tym dostalam skurczy krzyzowych ale po lekach szybko przeszlo jak tobie przy Oli:) A teraz jakie masz te skurcze jak wstajesz, brzuch cie boli, napina sie czy co? Zazdroszcze umiejetnosci szycia-piekna posciel!

Agulqua ja zawsze po basenie lapalam zapalnie pecherza wiec nie korzystam w ciazy-niestety mam takie rodzinne sklonnosci. A na czerwcowkach dwie zlapaly na basenie infekcje pochwy:/ Dobrze ze skurcz pachwiny przeszedl-mnie tez dzis chwile bolaly.

Jezyk dobrze ze przeszlo!

Moja to tez zapalona plywaczka, woda jej zywiolem:)

U mnie tez cudnie. Plamie okazyjnie i malo juz tylko na jasny bez, brzuch nie boli i nic sie nie napina:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)
My wczoraj zaliczylismy basen, młody się z tatuskiem wyszalal-skubaniec nic a nic się wody nie boi. Cały się już telepal, szczęka cała chodziła ale dalej na wodę pokazywał. ..ja weszłam raz, bo byłam tak zajęta plotkami z siostrą :-D na wieczór mi było trochę niedobrze ale to chyba przez to, że mało zjadlam przez dzień.
Nulini mi bardziej chodzi o osoby, które blokują przez kłamstwa i ściemy przy samym zapisywaniu itd.
Doggi pościel urocza:-) jak dorwiesz materiał w stylu marynistyczny daj znać, gdzie szukasz materiałów?

Doggi, u mnie tata się wyłamał i nie cierpi wody :-D

agulqa, to była cena po znajomości! Bo tak to 700-800zł :baffled:

kasiekz, że ile niania bierze??? :szok::szok::szok: Masakra... Przy zarobkach w moim mieście nawet z jednej pensji by nie wystarczyło na nianię! :wściekła/y: Taaa, na klacie mąż też ma 5 włosów, w porywach do 6 :-D

Elutka,
ale my też mamy przedszkole po znajomości. Bez tego Młoda by się nie dostała. Więc to też kombinowanie...

Nulini ja dokladnie nie patrzylam nawymagania, bo tez takie lipne strony maja porobione, ale jeden klub malucha znalazlam to kosztuje tez 600zl z groszem ale jest od 7 do 17 i tylko takie godz by mi pasowaly niestety:baffled:
Za rok bede myslec;-)

Doggi mi az sie chce szyc, a raczej mysle o nauce szycia na maszynie:-) tez tak bym chciala:-)

u mnie do wody ciagnie kazdy bez wyjatku i bez ograniczen:-) tylko ja teraz boje sie wchodzic do zatoki bo niezbyt czysta jest i jak raz weszlam na pocz sezony to od razu zalapalam "przyjaciela":baffled:

Ja dzis wyjatkowo wczesnie na nogach, bo wieczorkiem wyjezdzam w rodzinne strony:-) trzeba meza zopatrzyc w jakies obiadkowe sloiki;-)

Kasiek ceny jak za zboze. No jakas masakra dla mnie. 2tys jak mam dac niani to wole isc na wychowawczy
Ja nigdy z basenj nie przynosilam zadnych infekcji wiec mam nadziejs ze i tym razem sie uda

Nulini dla mnke za 12dni to kosmos taka cena

Witam z rana.
Dziecko w domu i od razu milion misji mamusiu to, mamusiu tamto, ja chcę kaszę z sokiem dostała kasze z sokiem a ja juz nie chce kaszy z sokiem, już jestem zła

Kasiekz teraz mam inne krzyż co prawda boli cały czas ale skurcze są takie ze najczęściej jak wstaje mnie łapie i to tak ze zgina mnie w pół i tak potem puszcza i łapie przez jakie 30-40min i tak zawsze jak wstaje a poza tym cały brzuch mam tak boleśnie napięty. Dziś dzwonie do gina mojego skonsultować moją wizytę w szpitalu

Elutka tovtak jak Ola kocha wodę jeziora i morza tak basenu (krytego) boi się okrutnie
Jaki to marynistyczny styl?

Nulini wyjątki od reguły zawsze są ;)
Mój mąż niedźwiedź na klacie ma dywan, futrzaczek mój i zarost na twarzy tez przegiety ma, nawet jakby na zero ogolic to i tak wygląda jak nieogolony :P po tatusiu za to jego braciak na klacie ma tylko włosy wokół sutów a zarost juz ola ma na nogach większy ;)

aob początki nauki trudne i depresja jsk nievwychodxi gwarantowana ;) ale z czasem jak zaczyna wychodzić frajda murowana byle się na początku nie zniechęcić ;)

Agulqa_b ja bez ciąży tez nigdy nieialam infekcji, ale w ciąży tam na dole bardzo wrażliwa sfera i łatwo i chętnie łapie jakiś syf :P

doggi musze mojego przekonac zeby kupil mi maszyne;-) ja tam jak cos mi nie wyjdzie to udaje ze jest ok, wiec moze bym przetrwala niepowodzenia;-)

moj tylko na klacie nie ma czym sie pochwalic (kilka wloskow:-p) ale za to broda, jak u meza doggi, nawet jak ogolony to nie ogolony i to taki ciemny ehhh:-) w takim sie zakochalam:-)

Doggi ja mimo wszystko mamxnadzieje ze nic nie zlapie. Jeziora odpuscilamcbo brudne, ale z braku ruchu zle ske jjz czulam i basen zdzialal cuda

Aob mi moj Ł nie chce sie zgodzic bo na pewno nie umiem szyc i wydamy niepotrzebnie kase

agulqa mam nadzieje ze moj nie bedzie nastawiony tak pesymistycznie i da mi szanse na wykazanie sie;-) bardziej spodziewam sie ze powie, ze przeciez i tak nic nie bedzie mi sie chcialo szyc, albo ze jak mi sie nie uda to tylko bede sie denerwowac i wyladowywac zlosc na nim ;-)

reklama
U nas babcia Ł ma maszyne i on mowi zebym poszla to mnke nauczy. Ale ja jestem samouk w wielu dziedzinach i wkurzam ske jak ktos mnie uczy. A wziac sama nie wezme bo jak popsuje to co :-P wole swoja zepsuc

Bylo tak milo dzis znow boli glowa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry