kasiekz
Fanka BB :)
U mnie prywatny zlobek od pn-pt 7-17.00 z wyzywieniem 1200zl. Ale 3/4 miejsc dofinansowuje gmina i placi sie jak za panstwowe. Jest tez klub malucha (5dzieci) w tej samej cenie. Nianie u nas biora ok.2000zl! Cora ze mna ale za rok pojdzie do panstwowego przedszkola-mam nadzieje ze sie dostanie bo to co sie teraz dzieje to masakra.
Nulini moj tez nie ma zarstu na twarzy tj.co trzeci wystąp
Golic sie musi zeby nie wygladac jakby w niektorych miejscach zaciela sie maszynka
pp Na klacie ma 5 wloskow na krzyz i na tym koniec a pamietam jak sie poznalismy to nosil rozpieta koszule zeby te pięć klaków pokazac
Aza ale super, juz pakowanko!
Doggi ja w 21tc odkurzalam dywan samą rurą na kolanach pół godz...po tym dostalam skurczy krzyzowych ale po lekach szybko przeszlo jak tobie przy Oli
A teraz jakie masz te skurcze jak wstajesz, brzuch cie boli, napina sie czy co? Zazdroszcze umiejetnosci szycia-piekna posciel!
Agulqua ja zawsze po basenie lapalam zapalnie pecherza wiec nie korzystam w ciazy-niestety mam takie rodzinne sklonnosci. A na czerwcowkach dwie zlapaly na basenie infekcje pochwy:/ Dobrze ze skurcz pachwiny przeszedl-mnie tez dzis chwile bolaly.
Jezyk dobrze ze przeszlo!
Moja to tez zapalona plywaczka, woda jej zywiolem
U mnie tez cudnie. Plamie okazyjnie i malo juz tylko na jasny bez, brzuch nie boli i nic sie nie napina
Nulini moj tez nie ma zarstu na twarzy tj.co trzeci wystąp
Aza ale super, juz pakowanko!
Doggi ja w 21tc odkurzalam dywan samą rurą na kolanach pół godz...po tym dostalam skurczy krzyzowych ale po lekach szybko przeszlo jak tobie przy Oli
Agulqua ja zawsze po basenie lapalam zapalnie pecherza wiec nie korzystam w ciazy-niestety mam takie rodzinne sklonnosci. A na czerwcowkach dwie zlapaly na basenie infekcje pochwy:/ Dobrze ze skurcz pachwiny przeszedl-mnie tez dzis chwile bolaly.
Jezyk dobrze ze przeszlo!
Moja to tez zapalona plywaczka, woda jej zywiolem
U mnie tez cudnie. Plamie okazyjnie i malo juz tylko na jasny bez, brzuch nie boli i nic sie nie napina
Ostatnia edycja:
na wieczór mi było trochę niedobrze ale to chyba przez to, że mało zjadlam przez dzień. 

Taaa, na klacie mąż też ma 5 włosów, w porywach do 6
) ale za to broda, jak u meza doggi, nawet jak ogolony to nie ogolony i to taki ciemny ehhh:-) w takim sie zakochalam:-)