• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini ważne że się udało i pojechaliście i było fajnie :happy2: czyli co za dobra jestem dla męża ?:-D
Doggi a wiadomo dlaczego te skurcze tak szybko Cię męczą,od wysiłku ?
Aza czyli jutro po pozwolenie na urlop od gina ?;-)
jezyk ​korzystaj z dobrodziejstw pobytu u mamy,odpoczywaj ile wlezie

reklama
Doggi mnie tez skurcxe lapia ale chyba nie tak silne jak Twoje. Chociaz ja duzo leze. Powiedz mi a nie cxujesz oodczas szycia napiecia w brzuchu? Chodzi mi o prace nog na pedale od maszyny, czy brzusio sie nie spina itp od tego

Nulini moj tez do idealow nie nalezy ale co z tego :-P a co do zarostu ma taki jak ja to mowie dziewiczy :-P mnie tez brzuch w wodzie ciagnal chociaz plywalam strasznie wolno

Ja tam uwazam ze przedszkole moze niw tyle powinno byc obowiazkowe co darmowe i dostepne dla wszystkich, zas zlobek dostepny dla wszystkich i platny symbolicznie, nie kazdy zarabia kokosy. A rzad zamiaxt obiady za 2tys jesc na nasz koszt moglby dac te pieniadze wlasnie na takie rzeczy

Nulini czyli co za dobra jestem dla męża ?:-D

Na pewno lepsza ode mnie :-D:-D:-D

agulqa, u mnie się wybory zbliżają, prezydent sra w gacie, bo go więcej nie wybiorą, to się machnął, że u nas przedszkola państwowe są za darmo, w sensie nic się nie płaci za te dodatkowe godziny, tylko i wyłącznie stawka żywieniowa. Dla mnie oszczędność niewielka, bo 40-50zł, ale dla tych, co dzieci odbierają o 17 już fajny gest :tak:
Dziewiczy zarost powiadasz, z pewnością nie bardziej dziewiczy od zarostu mojego męża :-D W ogóle nie ma zarostu na policzkach, jego ojcu zaczął się pojawiać po 40stce :baffled:

A ja mam dzień dobroci dla męża i poszedł sobie dalej z chłopakami na piwko, niech ma :-p

Nulini to fajnie macie. Ja nawet nie wkem jak tu jest. Przedszkole fajnie blisko domu mamy, ale zlobek dopierocw inowroclawiu i ceny tez sa...

Haaa moj tez nie ma na policzkach. Maly wasik, troszke broda i boczki i to z przerwami jakkmis :-P koniec zarostu ;-)ojjj donra jestes moj do 21.30 jutro znow do torunia jedzie a ja znow mu odmowie podwozke :-P bo ja franca jestem jjz przed slubem ;-)

Nulini Olka tez jak widzi wodę To leci na oślep ;) byle woda woda woda

Bada nie wiadomo, u Oli tez miałam ale w 20tc i tez nie było wiadomo ale tak po 2 miesiącach się uspokoiło tez brałam leki te same ale zamiast duphaston luteinie mi dali

Agulqa_b ten pedal tak lekko chodzi ze nawet nie czuć jak się naciska ;)

agulqa, a ja myślałam, że drugiego takiego bez zarostu, jak mój mąż, to nie ma :-D:-D:-D I pewnie, bądź wredna! Niech się weźmie za prawko! Ja za żłobek płaciłam 500zł za 12 dni w miesiącu :baffled:

Doggi, oj, Młoda się we mnie wrodziła, ja też z wody mogę nie wychodzić :-D Za to mąż po 5 minutach siny i ucieka na kocyk :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry