Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Coś Ty, on z moim ojcem nie rozmawia od 8 lat, tylko tak oficjalnie. No ale on nie musi tu przyjeżdżać, a ja jak pisalam robię to dla mamy. Mama też do nas czasami przyjeżdża i nocuje i jest ok. To ojciec wszystko psuje.
Agulqa_b haha chętnie ale to za jakieś 2lata to jeszcze nie te skilsy ale szukam materiału i na 16 sierpnia może sobie uszyje jakaś sukienkę na ślub kuzyna Ale to porwanie się z motyką
Właśnie skończyłam oli pościel, musze tylko szwy przeprasować i gotowe wrzucę fotkę jak wrzucę to na pościel Oli dumna jestem z mego dzieła tak się cieszę jak mi wychodzi to moje szycie
A ta spódnice co ostatnio zrobiłam moja sis jak zobaczyła to zaraz "a czemu mi takiej nie zrobiłaś?" i teraz mam misję zrobić jej też ale w innym kolorze
U mnie też zaczęło padać i od razu jest czym oddychać.Strasznie duszno i gorąco dzisiaj było, a nic się nie chce jak jest taka pogoda.Nawet brzusio przestał boleć, a bolał od rana. :-) Mam nadzieję, że jutro będzie chłodniej.