• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Coś Ty, on z moim ojcem nie rozmawia od 8 lat, tylko tak oficjalnie. No ale on nie musi tu przyjeżdżać, a ja jak pisalam robię to dla mamy. Mama też do nas czasami przyjeżdża i nocuje i jest ok. To ojciec wszystko psuje.

reklama
U nas przeszła mała burza i od razu lepiej.

Jezyk możliwe, ze to przez upały. Leż i pij dużo. Dobrze, że możesz odpocząć. Współczuję relacji rodzinnych. Ja z moim ojcem też nie rozmawiam.

Mnie z rana też brzuch bolał, teraz poleżałam i przeszło. A zaraz sobie lody zjem :)

Jezyk dokladnie, reszta co moze to korzyta. U nas sie zyc nie da mimo ze juz po 16. Nad jeziorem bym nje dala rady wiec za chwile na basen.

Co 3minutu ide siusiu, dzieć dzisiaj troche buszuje. Tatus rano kazal my byc niegrzecxnym i sie slucha skubaniec ;-)

Agulqa_b haha chętnie ale to za jakieś 2lata to jeszcze nie te skilsy ;) ale szukam materiału i na 16 sierpnia może sobie uszyje jakaś sukienkę na ślub kuzyna ;) Ale to porwanie się z motyką ;)

Właśnie skończyłam oli pościel, musze tylko szwy przeprasować i gotowe :) wrzucę fotkę jak wrzucę to na pościel Oli :) dumna jestem z mego dzieła :) tak się cieszę jak mi wychodzi to moje szycie :)

A ta spódnice co ostatnio zrobiłam moja sis jak zobaczyła to zaraz "a czemu mi takiej nie zrobiłaś?" i teraz mam misję zrobić jej też ale w innym kolorze ;)

Znów się będę chwalić, uwaga ;)

Ale taka jestem dumna z tej pościeli juz widzę Ole jak się ucieszy :) nie mogę się doczekać aż zobaczy :)

Załączniki

• 1407081414384.jpg
    1407081414384.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 62
Doggi śliczna pościel.

Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej?

U mnie też zaczęło padać i od razu jest czym oddychać.Strasznie duszno i gorąco dzisiaj było, a nic się nie chce jak jest taka pogoda.Nawet brzusio przestał boleć, a bolał od rana. :-) Mam nadzieję, że jutro będzie chłodniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry