• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Na takiej ładnej modelce to wszystko będzie ładnie wyglądało.

Ja nie znoszę kombinowania i przeginania właśnie, Nir odpowiada mi to i tak nie robię. Ale nie oceniam ludzi którzy kombinuja, nie moja sprawa. Każdy ma prawo do robienia i mówienia tego co myśli. Oczywiście jeśli nie obraża innych. :)

reklama
Hey,
co do przedszkoli to od roku czy 2 zmieniono przepisy i samotna matka jest tylko wtedy gdy przyniesie akt zgonu ojca, poświadczenie, że jest w więzieniu lub ,że jest pozbawiony praw rodzicielskich. W innych przypadkach dziecko ojca ma i tych punktów dodatkowych nie ma.

Doggi dobrze, że lepiej. Plan odciążenia Ciebie bardzo dobry...

KasiekZ super, że się poprawia...

Jezyk mówisz, że pierwsze koty za płoty hehe :))))

Aob ostatnio wyczytalam ze gdxies ok 18tc zaczyna sie doskonale pamietac sny za to ma sie zaburzenia pamieci w dzien i z normalnymi rzeczami. Ja od srody weszlam w 18tc i tak jak pisali, z dnia na dzien zaczelo sie sprawdzac.

Mcpearl ja namowilam mame na basen, kupila 360srednice, 76wysoki rozporowy za 150zl. Bedzie na przyszly rok, w tym juz nie rozkladaja. Wiec jak tylko przyjda cieple dni biore mojego bobasa i jade do rodzicow na wakacje dupke moczyc :-P ojjj nie moge sie juz doczekac :-D

Moje zdanie takie jak doggi, panstwo pomaga w kreceniu i tuszowaniu prawdy. Jesli aza faktcznje tak jest to dobrze. Przykre to ze o wszystko w tym kraju trzeba tak walczyc, nawet o opieke dla dziecka. No i ja sprawdzalam u nas w inie znalazlam chyba 3zlobki. No i nawet te 'miejskie' sa platne. Otwarte maks do 16.30...

Doggi fajnie ze masz pomoc od tesciowej. Milo ze sie przejela :-)
Sukienka sliczna! Ale czy Ty nie mialas czasem lezec?:-P

Jejku dziewczyny ta pogoda jest straszna, dobija mnie. Lekarka mi mówiła żebym przy takich temperaturach nie wychodziła z domu, bo przez to też mogłam wtedy plamić, ale mi się wtedy nie chce nawet wychodzić:)

Aza- pakujesz już się pomału?

agulqa_b u mnie z pamięcią juz od tygodnia źle, dziś od rana próbowałam się do T dodzwonić, w końcu odbiera i pyta co jest a ja "yyyy juz zapomniałam" i do tej pory nie pamiętam o co mi chodziło ;)
Moja teściowa bardziej się o mnie troszczy niż moja mama (a myślałam że się nie da) ostatnio naweti kupiła jakieś ciuchy ciążowe bo była w sklepie i takie ładne i id razu o mnie pomyślała :)
A przy maszynie półleżę i jsk pisałam uspokaja mnie więc jak najbardziej wskazane. Zaraz szyję dla Oli poszewke na pościel :)

Jezyk u nas 32 stopnie a ja nawet d o basenu mię mogę przez tą kolke :(

Milej niedzieli!

Doggi odpoczywaj!!!

Ale upał... Na szczęście młoda zasnęła w drodze z kościoła i nadal śpi. Mąż grzebie coś w laptopie, starsza siedzi z nim i patrzy, a ja leżę :)

Jezyk mi tez sie nie chce wychodzic. Moje dzienne wyjscie jest ok 21 z Ł i psem na 30min na spacer a jakxnie jestem mega zmeczona to chwile keszcze na lawce przed blokiem siedzimy i gadamy :-P

Doggi ja takke akcje juz przed ciaza mialam wiec nie wiem co teraz bedzie ;-) ja nie mam jeszcze nic ciazowego. Jesienia bedzie problem w co sie ubrac. A moze cieplo az do stycznia bedzke i nie bede musiala kombinowac?;-) jasne, jesli to dla Ciebke relaks to szyj. Mi Ł chce wybic maszyne z glowy :-( a ja zadzwonie do mamy i zapytam czy przywiezke nam nasza stara zebym mogla sie pouczyc ;-)

Jezyk ja mam tableta na androidzie, worda samego w sobie chhba nie ma ale cos ala wordpad jest chyba.

Sprawdzilam ja mam picsel smart office i jest taki ubogi ala word, excel itp

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry