• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Doggi trzymaj sie dzielnie! Najwazniejsze ze Stachu silny :-) maz niech urlop wezmie i skacze nad Toba :-) bierz tabsy, widoczmie maja pomoc. Lekarze chyba wiedza co robia :-) trzymajcie sie dzielnie i daj znac z rana czy jest lepiej

reklama
Doggi lez i oszczedzaj sie. Jak dostalam skurczy w 21tc to dwa tygodnie plackiem lezalam choc wszystko przeszlo po dwoch dniach.

Ja ewidentnie oczyszczam sie bo juz tylko bezowy kolor plus skrzepy. Oby jutro minelo.

Agulqa tak czytam i widzę ze mieszkamy blisko siebie, zaskoczona jestem bo większość zauważyłam ze dziewczyn z daleka jest. Powiedz mi robiłaś moze badania prenatalne ? I moze orientujesz sie gdzie w Kaliszu można tanio kupić łóżeczko materac bo juz z partnerem stwierdziliśmy ze powoli mozna sie rozglądać a kupi sie pózniej

Jezyk ja jestem ciagle gotowa do ataku ;-) w koncu najlepsza obrona jest atak ;-)

Hehe, mam to samo :-D Niby milutka, grzeczniutka, ale w każdej chwili mogę pokazać kły i pazury :-D

Doggi, kurcze, strasznie mi przykro że taki dzień za Tobą :-( Grunt, że wszystko w porządku! Widzisz, na początku ciąży latałaś za knajpą, to teraz sobie odpoczniesz :tak: Miłego wylegiwania!

U mnie skwarek, a ja oczywiście nie wiem, na czym stoję, czy jedziemy nad jezioro, czy do mojej babci na obiad, bo kolega, z którym mamy jechać nas jezioro, standardowo określi się jak wstanie
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

NIENAWIDZĘ być od kogoś zależna i takich dupków wołowych, co to nic zaplanować nie potrafią i nie wiadomo, jak im wiatr zawieje
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

A nad ranem jaki miałam sen!!! :szok::szok::szok:
Śniło mi się, że... poroniłam :baffled:
Ale nie sam "proces", tylko że się z Wami na forum żegnałam i pisałam, że próbować będziemy dopiero za rok, bo dzidzia musi być ze stycznia...
Brrr...

Anka ja mieszkam obecnie obok inowroclawia, ale w kaliszu mam rodxicow,wiec bywam co jakis czas :-) nie wiem gdzie mozna kupic tanio, ogladalam w malutku. Sliczne ale ceny wysokke dosc. Ja lozeczko bede miala chyba z allegro a materac z jyska.

Nulini mi tata wpajal ze trzeba walczyc o swoje tylko zapomnial dodac ze w domu i z bliskimi nie. No i walcze po dzis dzien z kazdym nawet z nim :-P uwielbiam takich znajomycj co nie wiedza cxego chca. Ja dzis basen z tesciowa zalicze jak bedzie wszystko ok :-)

mi sie snilo ze nie bylam z Ł i przygruchalam sobie jakiegos miesniaka ;-) nie byl jak te koksy z silowni ale mmm, jakie cialko ;-)

Doggi jak sie dzis czujesz? Ja na noc nospe bralam bo cos brzuch wcxoraj bolal i w nocy ok a teraz znow brzucho czuje

Ja też się witam z rana :) Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń. Najpierw obiad u teściów. Potem wyjazd do Wisły na Tydzien Kultury Beskidzkiej. Było kulturalnie jak co roku, tzn. przystanek przy każdej budce z alkoholami regionalnymi :) Towarzystwo po mega mieszance miało bardzo fajny humor :)

A najlepszy był mój mąż przed chwila. Ja jeszcze leżę w łóżku, ten kładzie sie koło mnie i mówi: skoro mówi się, że dziewczynka zabiera urodę matce w ciąży, to co jest wtedy gdy wyglada się ładniej. Bo Ty wyglądasz ładniej teraz niż przed!!!
Myślałam, że spadnę z łóżka!

agulqa, ale Ci się marzy :-D Ciekawe, co by Ł powiedział na takie sny :-D A znajomych niestety tylko takich rozlazłych mamy, totalne przeciwieństwo mnie, ja lubię wiedzieć, na czym stoję i mieć rozplanowany dzień, a tu każdy "nie wiem", "zobaczymy", "zdzwonimy się" :wściekła/y:

LayDeeK,
cholera, trzeba było to wyznanie nagrać! :-D

Doggi- to lez i nie wstawaj, jedynie siusiu. Poważnie mówię :) plackuem to plackiem i powinno być dobrze.

U nas też dziś gorąco, już od samego rana słońce pali jak oszalałe.

Miłej niedzieli dziewczyny.

Nulini- OOo ja też nie cierpię tego, zobaczymy się, zdzwonimy itp.

reklama
Laydeek ciekawe co mu po glowie chodzilo ze takie komplementy wali od rana :-P

Nulini ale jakbys go zobaczyla.... mmmmm :-P obudzilam Ł i mowie mu 'przytul mnie' na co on ' a co ci sie snilo kochanie?' Oczywiscie powiedzialam ze nic, ale za dobrze mnie zna ten chlop :-P poza tym moj Ł jak sie plznalksmy tez mial meeeeega cialko :-P cwiczyl i biegal. Do dzis jak mi wypomina ze kiedys mi ske chcialo seksu 5razy dziennie to mu mowie ze tak mnie jaral ze musialam :-P teraz statusial zanim dobrze ojcem zostal. Kreci mnke dalej na swoj sposob, ale wiesz.... wzrokowcem troche jestem :-P
Ps przepraszam uzytkowniczki ktore wolalyby tego nie czytac :-P

Nulini a co do znajimych mam tak jak Ty. Krotka pilka a nie takie gadanie. Wiadomo ze niespodaiewanie moze cow wypasc ale tak to tez lubie poplanowac.

Goraco jak cholercia. Okna pozamykane, wiatrak prosto w ryjek i tak do obiadu a pozniej basenik hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry