reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziewczyny nic nie mówicie o leżeniu. Jestem od rana sama z Dominiką i marzę o tym aby się położyć. Ale dziecko już wykąpane, zaraz idziemy spać. Tylko mi kolacji zjeść nie chce, pewnie przez ten upał.

Tasia moja godzine temu obiad zjadla. Chyba wlasnie przez upal nie chciala nic w dzien tknac.

U mnie zlobki tylko prywatne ale wszystkie z dofinansowaniem gminy wiec luz. Ale moja pojdzie dopiero za rok do przedszkola jako 3latka:) Mam az 50m od domu:p

Byłam dziś 2x w sklepie... Patrzę - młoda nie ma pieluch (na noc i wyjścia jeszcze potrzebuje)... Trzeci raz nie poszłam, wysłałam męża :-D Moje dzieci też zaraz do łóżek rozsyłam i będzie spokój.... AAAaaaA :sorry:

McPearl, czasem dałabym każde pieniądze, byleby ten mój mały Energizer się wyładował :-D Skubana, od 6.40 do 20 na pełnych obrotach :-D

agulqa, no i kto CI się kazał tak daleko wynosić :-D Przeprowadźcie się bliżej :-D

jezyk, pierwsza kłótnia? Pierwsza odkąd? U nas standard sobotni, kłótnie cały dzień, przywykłam ;-)

Też mnie dziś pod wieczór pobolewał brzuch, ale cały dzień na pełnych obrotach, więc miał prawo ;-)
Pojechaliśmy dzisiaj na Święto Pstrąga do Złotego Potoku z moimi rodzicami :-D
Pomijając cholerny skwar, to wreszcie znalazłam jezioro, nad które będziemy jeździć :-D
Zakaz kąpieli, ale dlatego, że nie ma ratownika, bo woda najczystsza ze wszystkich jezior w okolicy!
Jutro chcemy od rana tam jechać, dookoła piękny lasek sosnowy, więc będzie cień, nie zdechniemy z upału i Młoda się pokąpie :-D

Nulini widzisz to rodzinne strony Ł, jak wiesz ja jestem z kalisza. Gdybysmy nie przyszli tu pewnie bysmy w poznaniu zostali. Ale ja i tak mam nadzieje ze kiedys wroce blizej mamusi ;-)

Nulini- pierwsza od wczoraj jak przyjechałam. Widzisz mój ojciec to kawał chama delikatnie mówiąc i gdyby nie mama i brat to w ogóle bym tu nie przyjeżdżała. Ale teraz PAN i Władca się obraził, więc mam spokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry