reklama

Styczeń 2015

Nie wiem Elutka. Rozejrze sie poszukam. Ale watpie by byl tu jakis duzy wybor ;-) w sensie w inie czyli znow 15km od domu ;-)

Kasiekz to wysikaj wszystko i kladz sie z powrotem :-)

reklama
Cześć ale mnie dawno tu nie było, tak czytam z zaciekawieniem wasze wpisy, u mnie w mieście jest żłobek i jestem ciekawa ponieważ mówią ze pierwszeństwo maja kobiety samotnie wychowujaće dZiecko , ciekawa jestem czy jak nie jesteśmy z partnerem małżeństwem czy moje dziecko będzie w pierwszej kolejności do żłobka ? Jak sądzicie ?

Anka- poruszylas bardzo drażliwy temat. Z tego, co piszesz to nie jesteś samotną matką tylko nie macie ślubu. Pewnie Twoje dzieciątko będzie miało pierwszeństwo, chociaż nie powinno. No ale takie państwo, nie sprawdzają czy naprawdę jesteś samotna czy nie. :)

Dla mnie patrzenie na to czy wziąć ślub żeby mieć korzyści z bycia samotną matką czy nie mieć jest bez sensu. Jeśli się kochacie i jesteście pewni, że chcecie być razem to nad czym się zastanawiać. :)

U nas się w podaniu zaznacza czy samotna czy nie. Samotne matki, rodzice oboje pracujący to są jedne z tych którzy maja pierwszeństwo.

Jezyk my planujemy slub na przyszly rok w kwietniu lub w lipcu. I mam gdzies czy to mi przeszkodzi w zlobku czy nie :-P tak ustalilismy juz dawno i nie zmienke zdania tylko po to bu ziwkeszyc swoje szanse i tak jak Ty nie potrafie zrozumiec tych dla ktorych to jakies kryterium ;-)

Ale duchota, a nie zapowiadało się rano...
Kasiekz, dobrze, że jest lepiej!

Mnie dziś cały dzień brzuch boli, do tego młode się wierci...

Nie mam pojęcia jak i czy sprawdzają w żłobkach stan faktyczny. Dla roczniaka czy młodszego dziecka, jeśli miałabym wybór w razie konieczności to wybrałabym opiekunkę.

Nie mam nawet siły klikać, znikam leżeć dalej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry