reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzwonilam jeszcze do szpitala.Ostatnie usg czyste, bez krwiakow,lozysko idealne. Moge tak miec (brazowe plamienia) z malymi przerwami do ok.21tc. Do tego czasu leki i odpoczywanie, podczas plamienia lezenie. Pocieszam sie ze to tylko miesiac z hakiem. Stres jest.

Nulini o różnych praktykach słyszałam, ale ten żłobek mam zaufany i tutaj dzieciakom nie podaje się nawet nic na gorączkę itd. Jestem dobrej myśli, zresztą pewnie bym zauważyła zmianę w zachowaniu.
Agulqa tak właśnie myślę, że kontakt z innymi dobrze mu zrobi :-) przyzwyczai się di obecności innych dzieci.
Ja mam już w domu męża także jutro chyba nad jakąś wodę pojedziemy....
Kaziekz uważaj na siebie i maleństwo, oszczędzaj się szczegolnie w takie upały

Kasiek najwazniejsze ze to nie zywoczerwona krew. Ale lepiej dmuchac na zimne, lezec i odpoczywac.

Elutka tez ze wzgledu na dzieci my bysmh woleli malucha do zlobka dac niz z niania no ale zobaczymy....

Agulqa ja ogólnie widzę wiecej plusów oddania do żłobka niż niani...raz, że jednak jest ten kontakt z innymi, różne nawyki które się przydają w dalszym życiu. .ogólnie jakoś za opiekunką nie jestem.

Kasiek czyli wszystko na dobrej drodze :-)
Agulqa a jakby dziecie dostało się do panstwowego? Żłobki są zwykle od 6:30 do chyba 17 (o tej godz najdalej trzeba odebrać) i jefynie na popołudnie wtedy nianie zatrudnić?

reklama
Elutka ja też chętnie pomyślałabym o żłobku dla Młodej ale u nas w mieścinie nie ma żłobka.

Kasiek dobrze, że sytuacja wraca do normy

Moja córeczka już zapomniała do czego służy nocnik;-) więc nacieszyłam się jedno popołudnie bez pieluchy. Teraz siedzi i karmi lalkę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry