reklama

Styczeń 2015

reklama
Heh mój na szczęście się nie czepia tylko zawsze pyta co ja tak na tym telefonie stukam ;)
Ł wie, że ja czasem musze mieć chwile dla siebie żeby się odmóżdżyć po całym dniu pracy :)
A propo pracy ... tak znów sie powtórzę ... dziś o 13 TOTALNY FAJRANT YEAAAAAA!!!!!!!

Tosia olała system i nie śpi od 6.40 :confused2:
Ja pospałam jeszcze godzinę dłużej, a ona sie w łóżku misiami bawiła...
A teraz kombinujemy, gdzie by tu jechać, bo się piekiełko szykuje :-D

Aaaa, i nigdy więcej pizzy!!! :no:
Wczoraj przyjechał do nas na noc kumpel no i zamówili sobie z moim mężem pizzę na kolacje.
W ogóle nie miałam na nią ochoty, ale nakłaniali, że sami nie zjedzą i skusiłam się na dwa kawałki.
Pół nocy zdychałam, do tej pory mi niedobrze, leży na żołądku, bleeee...

Alecta ale ja nie pracuje od maja wiec jak on wraca mam wszystko rzucic i trzymac go za raczke ;-) wczoraj po prostu chcial sie pocxepiac troche

Nulini u nas juz nie ma czym oddychac. Ciekawe co to pozniej bedzie. Ł dzis i jutro do 21.30 w pracy wiec sama siedxe znow i w sufit sie patrze :-\

Alecta kciuki trzymam by szybko dzis zlecialo

U nas na razie brak słońca :-) m pojechał na ryby,chłopcy dopiero oczy otworzyli i teraz bajki oglądają

Alecta oby do 13 :-)

Agulqa to u nas na odwrót mój m jak by mógł to by nie odchodził od lapka ,koszmar już raz wyrzuciłam modem przez okno

Hej hej :-)

Moja to wie że przed 9 nie ma co wstawać :-D tylko woła z pokoju czy już nie jest za wcześnie hehe ;-)

My dzisiaj lecimy do Bydgoszczy do znajomej tak jakoś nagle wyszło fajnie :-D póki co zachmurzenie ale pewnie się przejaśni

Tak więc przez weekend nie będę zbyt wylewna nie pisać za dużo ! ;-D

reklama
Witam z rana :-)
Moje małe ostatnio przed 7 robi pobudke! Tatuś wreszcie wrócił to mam chwilkę żeby odpocząć :-) W Krakowie póki co pochmurno ale przynajmniej jrszczet jest czym oddychać. ..
Po zlobkowym zebraniu stwierdzam, że panie będą miały co robić. .młody chciał tam wszystko rozniesc...powyciagal większość zabawek, zaczepiał innych rodziców...same panie stwierdziły,, że bardzo "żywe" dziecko :-D od września zaczynamy przygodę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry