• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

jezyk, o matko, myślałam, że się z mężem kłócisz ;-) Bo ja to tylko z mężem się kłócę ;-) Ale dobrze, że ojciec się obraził :tak:

agulqa, a ja jakoś w ogóle nie skaczę po innych wątkach oczekujących :no: Pamiętam, jak tutaj napisałam pierwszy post i laska ze stycznia 2011, która ma termin drugiego porodu na przełom sierpnia i września tego samego dnia już mi pisała PW z gratulacjami...

reklama
Nulini- ja się z mężem już nie kłócę :) dotarlismy się tak, że teraz każde z nas powie, co mu nie pasuje, bez zbędnych krzyków i nerwów i próbujemy to rozwiązać. Ale nasze pierwsze 5 lat oj to było ostro :P

Ja też nie chodzę po innych oczekujących wątkach, nasz mnie zupełnie pochłania :D

jezyk, ja z moim jestem 9 lat, 4 po ślubie i nadal się żremy okrutnie... Chociaż teraz to już nie karczemne awantury, jak dawniej, a raczej foszki i "ciche dni" jak dziś :-p Ale ja już przywykłam do jego humorków (bo humorzasty jest gorzej ode mnie i to w ciąży!) i się nie przejmuję, bo mi szkoda nerwów ;-)

Nulini ja dzis z ciekawosci tylko sobie zajrzalam. Mam wrazenie ze czas teraz tak ucieka...

Jezyk gorace temperamenty?;-) moim zdaniem lepiej sie dotrzec i nie klocic tym bardziem przy dzieciach. Ja niemilo bardzo wspominam klotnie rodxicow. U nas niestety to ja jestem ta bardziej krzykliwa. Troche nie umiem jeszcze pracy od domu oddzielic :-(

Agulqa- wręcz przeciwnie, mój mąż to naprawdę spokojny, ugodowy człowiek, trudno go wyprowadzić z równowagi (ja to umialam) tyle że jak już ktoś sobie u niego przeskrobie to na wieki, jest zawzięty i pamietliwy, będzie z Tobą rozmawiał, ale już nie ma szans żeby było jak wczesniej.
Ja to za to nerwus, pyskacz, gadam zanim pomyśle i 90% awantur było przeze mnie. Ale z czasem się wyciszyłam i za to jestem mu wdzięczna, bo pokazał mi inne życie niż takie które znalam przez ojca.

To u nas podobnie. Ł potrafi sie wkurzyc ale raczej rzadko to robi na powaznke. Za to ja nerwus i krzykacz wlasnie przez to ze tata ciagle to robil i robi i Ł mi to wypomina.... moze ciaza i dzkecko pomoga mi sie zmienic bo nie chce by dzieckie wiedzialo se rodxice ciagle sie tylko kloca

reklama
Hej dziewcxyny.

Wybaczcie ale nie nadrobie was dziś ni chu chu.

Właśnie ze szpitala wróciłam, wykończona i zestresowana

Od rana Miałam skurcze i Coraz bardziej i bardziej, aż były takie że się skręcanie z bólu i siedziałam i płakałam bo nie wiedziałam co jest ja q domu sama z ola wszyscy w pracy no ale zadzwoniłam do męża i odcrazu przyjechał, no i telefon do teściowej, która oruchomila swoje wszelkie wtyki w szpitalu i pojechałam na oddział do lekarki dyżurującej żeby. Mnie obejrzała no i tak Stachu ok jak to powiedziała żyje, serce bije ale łożysko jakby tak się za nisko układa no inte skurcze, i to wszystko dało mi kolke nerkowa :/ stąd ten ból brxuco pleców, i tak na ciążę która jest osłabiona (kit wie o co chodziło) dostałam nospe, duphaston (czy jak się nazywa) i jakieś globulki (duphaston i globulki na podtrzymanie ciąży) poza tym na nerki antybiotyk plus tez jakieś globulki, coś na bakterie no i na odchodne dostałam zastrzyki 3 w dup.ke napewno nospa jakaś konika dawka, coś z tych na podtrzymanie i relanium żebym się uspokoiła i przespala spokojnie noc i odplywam bardzo. Mam leżeć i odpoczywać i nawet se żarcia nie robić mają mi wszyscy dogadzac bp skurcze się mają uspokoić. No ale jakby cis w nocy się działo to mam od razu do szpitala wracać. (jak to dobrze nazywać się tak jsk się nazywam bo w zgc w wielu miejscach bardzo pomaga moje nazwisko)

No cóż idę spać, ból odpuścić choć łapią mnie te moje skurcze małe ale leżę, mogę spać i odplywam po tym relanium. A zapomniałam dodać że jak robili mi zastrzyki to zemdlalam no juz z tego bólu brzucha nie ogarnęłam

Ważne ze Stachu cały :) tabletki mi go utrzymają a ja mam leżeć i gnić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry