• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Aza i bardzo dobrze ze sa takie przepisy. Mam nadzieje ze egzekwowane!

Doggi tesciowka super! Ja mojej dziecka na 15min.nie zostawilabym:p Dobrze ze mieszka 120km dalej;) Sukienka cudna!

Maz mial z dzieciem nad jez.nyskie jechac ale burza z jakims huraganem przyszla wiec siedzimy. W efekcie koncowym nawet kropelka nie spadla a burza przeszla bokiem. Przynajmniej cudny wiaterek:)

reklama
Oj ja marzę o burzy i wiaterku. Mama zabrała chłopaków nad jezioro a ja leże i zdycham. Tak się dzisiaj źle czuję, że masakra jakaś. Cały czas mi niedobrze, kręci się w głowie i do tego duszności i ból brzucha. Niech już będzie zima!!

Mi sie wydaje ze upaly moze jeszcze cos zjadlas i zaszkodzilo? Jak troche przejdzie popros meza i mowie Ci chlodny prysznic. Ja jak mialam kilka gorszych dni, bole glowy itp to taka chlodna woda byla jak zbawienie

Jezyk woda z lodem!! I cytryna i mięta, orzeźwia i stawia na nogi!!!!!!!!!!

U nas burza właśnie wali pomimo tego że wcześniej parówa wiec może i do was dojdzie niedługo!

reklama
Ja dzis OK. Nie leci ze mnie itd.wiec nawet pokrecilam sie tu i tam a doskwiera mi zas klucie dolem brzucha ale przy poruszaniu sie tak dziwnie jakby jajnik.

Jezyk to pewnie przez upaly:/ Dobrze ze mozesz odpoczac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry