• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

nulini a czy nie mozna dorwac twojej szefowej z jakiejs innej strony jak nie odbiera tel??

alecta oczywiscie, ze nie patrz na plany kolezanki i nie wracaj... ja juz od 6 maja jestem na zwolnieniu (przez kregoslup) i niestety, ale kolezanka musiala to zaakceptowac...

agus pewnie teraz sie doczekac nie mozesz jak to dalej bedzie;-) moja byla taka slabiutka bardzo dlugo, wiec teraz nadal trzymam kciuki:-)

moj goli sie zazwyczaj tylko w sobote po pracy, bo tylko niedziele ma wolna;-) chyba, ze jakas okazja zdarzy sie w tyg;-)

reklama
aob, niestety nie. Jedyne rozwiązanie, to jechać do Warszawy, ale dla mnie to 230km w jedną stronę i jeśli mnie zmusi do tego, że będę musiała ją dorwać osobiście, to ją tam żywcem obedrę ze skóry!!! :wściekła/y:

Yggam rozwalilas mnie rumcajsem ;-)

Nulini mi ske snilo ze bylam u rodzicow i poklocolam sie z mama. Tak plakalam przez ta klotnie, placzem sie az zanosilam, beczalam i jak ske obudzilam to od tego placzu az mnie gardlo bolalo :-P

Emilchen a ja mojemj mowie ze tak jak on lubi mnie gladziudka tka ja jego. A on ma mala buzke do golenia, a ja? Lydki, uda, pachy i nie powiem co jeszcze :-P

Aob ja chyba tez jakos od 6maja mam ciazowe :-P ale ja ze wzgledu na charakter pracy

Nulini to ja mysle ze zlot w wawie zorganizujemy, jak ja wszystkie dopadniemy to nie bedzie miala szans :-)

Ps nulini duś ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agus kciukasy &&&&

Alecta ale franca! Pewnie bezdzietna i mysli ze ciaza to specjalny powod do zwolnienia. Dobrze jej napisalas. Olej teraz i niech spierdziela!:)

Nulini aha, to tez kawal zmiji! Zycze zeby jednak wyslala te papiery albo podbila i szybko dala komus do wyslania!

Doggi ja tez mam tel. do gina i jak byl na urlopie to nie zadzwonilam tylko od razu szpital. Tez szanuje jego czas ale opowiadal mi ze kiedys mial pacjentke co non stop panikowala i dzwonila po nocach.Masakra. A z czego posiew bedziesz robic na ta bakterie, z moczu? Zycze juz czystego;)

U nas zadna niania za mniej pieniedzy nie chciala sie zgodzic na prace do 17.30. Jak slyszalam ze u kogos bierze 1200zl to WOW a potem okazalo sie ze do 15. Do godz.16.00 bardzo latwo znalezc.Szukalam tez tylko sprawdzonej. Ale nastepnego bobasa dam do zlobka jak mloda bedzie w przedszkolu i bede szukac pracy jakiejs do max. 16.00.

No my niestety musimy miec kogos na rozne godziny bo czasem sie zdarzy xe wystzrczh na dwie godzjny w dniu a czasem za to na 11... wiec kijowo. Niestety taka praca :-\ chyba ze Ł do tego czasu super rozkreci firme i zrezygnuje z etatu i bedzie bobasa odbieral ze zlobka i czekal na mamuske ;-)

Ostatnia edycja:
agulqa, mój mąż już myśli, żeby zmontować ekipę i jechać do mojej szefowej po moją zaległą wypłatę :baffled: A taki sen z płaczem też kiedyś miałam! Nawet szlochałam po przebudzeniu!

kasiekz, no fakt, godziny pracy też robią swoje... Ech, jak ja bym chciała pracować 7-15 :-(

Ojjj laski jak ja bym chciala pracowac od pon do pt od 7 do 15.... a nie 24h na dobe byc dostepna 365dnicw rokj lacznie ze swietami itp.

Nulini i dobrze, niech kombinuje. Malpa czuje siw bezkarna pewnie :-\

Dziewczyny,
Kiedy poczulyscie pierwsze ruchy dziecka? I jak one wyglądały??? Ja jak przyłoże rękę do brzucha, to czuje takie bulgotanie. Może to byc to??? Nie za wcześnie?

reklama
Ja ruchów w ogóle nie czuję :-(
Dziś przez moment wydawało mi się, że poczułam kopnięcie, ale później kompletnie nic, a że akurat mi się obiad układał, to mogłam błędnie odczytać sygnał.
Nie powiem, tęskni mi się za tym uczuciem i doczekać się nie mogę :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry