• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

alecta, no co za tupet!!! Fajna koleżanka!!! Bardzo dobrze, że stanowczo jej odpisałaś, chociaż pewnie teraz lata z jęzorem po firmie i nadaje na Ciebie, ale miej to w nosie i delektuj się urlopem!

Taaa już mi nawet napisała, że wiadomo, że dziecko najważniejsze, ale o niej to najmniej myślałam, bo to ona zazwyczaj się do naszych planów dostosowywała (w sensie moich i kolegi).
Szczerze to niech nadaje, za bardzo nie ma komu, bo w firmie jest szef, kolega-kierownik, ona i ja :P
Nie no serio czas zacząć mieć innych w dupie, bo widzę, że podejście mają takie, że no boli mnie kurde nie dobrze, ale popracować jeszcze mogę.
Już nawet jej nie odpisywałam, bo mi się nie chce w durne dyskusje wchodzić.

Nulini może baba jednak pójdzie po rozum do głowy i wyśle w końcu wszystkie dokumenty.

reklama
Ja dziś się dobrze czuję, na bóle brzucha biorę nospe i jak na razie pomaga.

Doggi- a widzisz moja lekarka po to dała mi numer, że dzwonić jakby co w dzień i w nocy. Ale jakby mi tego nie powiedziała i nie dała numeru to tak jak Ty nie szukałabym i nie dzwoniła do niej jak ma urlop.

Nulini- będzie dobrze. A nie idzie tego jakoś obejść, no nie wiem zrobić coś żeby ominąć szefową?

agulqa no widzisz a mój goli się raz w tygodniu, chociaż już po 1 dniu widać zarost! Ale jemu rośnie równomiernie i nawet taki kilkudniowy mu pasuje ;-) tyle, że mnie drapie ;-)

agulqa, samo wyjaśnianie zawiłości tej firmy zajęłoby pól dnia... Generalnie moja szefowa to kawał pis*dy i założę sie, że nie wyśle mi tego druku, a tylko ona może go podbić pieczątką firmową. Poprzednim razem była w firmie, podbiła i sekretarka wysłała, a teraz, żeby było "szybciej" wysłała pismo do szefowej, żeby ta je podbiła i wysłała...

alecta,
dokładnie, właśnie koleżanka dała piękny przykład na to, że ma Cię w dupie, pewnie najchętniej by Ci masaże zafundowała, żeby CIę przestał kręgosłup boleć i żebyś mogła dalej tyrać a ona mogła spokojnie sobie urlopować :baffled: A szefową znam od 1,5 roku i mam 100% pewności, że nie wyśle dokumentów :-(

jezyk, dałoby się ją ominąć ale tylko w taki sposób, że szefowa przyjechałaby do biura, podbiła papier i sekretarki by wysłały. Niestety tylko ona dysponuje pieczątką mojej firmy :-(:-(:-(

Emilchen to mój M.ma podobnie. Duży zarost i właściwie powinien golić się codziennie. Ale ma też bardzo wrażliwą skórę więc na ogół kończy się na goleniu raz w tygodniu. Ale lubię jak jest taki mój zwierzak. Tylko moja mama chodzi za nim że wygląda jak Rumcajs :D

Doggi marynistyczny czyli marynarski :-) połączenie granatu z błękitnym i czerwonym, chce docelowo w takim stylu zrobić pokoik dziecięcy.
Mój się goli praktycznie codziennie, taka praca. A zarośnięte jest tak umiarkowanie :-D tam gdzie trzeba to jest hehe

agulqa, zawsze dzwonię z innych numerów...

A, dziś dla odmiany śniło mi się, że dostałam jakiegoś krwawienia i musiałam do końca ciąży leżeć...
Wolę chyba jednak erotyki niż takie makabry...

reklama
yggam ja też tak mojego nazywam jak jest już krótko przed goleniem :-p mogłabym go lekko zmusić, ale po prostu mi go szkoda, sama mam dużo owłosienia (nie na twarzy na szczęście) więc wiem jaka to zmora :-p

Nulini no oczywiście że erotyki lepsze :-D ja aktualnie nie mam ani takich ani takich, jakieś takie bardziej znośne te sny (bo po erotykach miałam schizy, że wywołają skurcze)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry