Sylwi, mam dokładnie takie samo zdanie, jak Ty. Wspiera się patologię, co to za nędzny 1000zł do pracy nie pójdzie, bo się nie opłaca, a czasem rodzina naprawdę potrzebująca nie dostanie zasiłku, bo o 1zł przekracza dochody... Ja opaleniznę mam bardzo równomierną i w pierwszej ciąży tak samo
jezyk, to kupcie sobie taką kosiarkę-samochodzik i koszenie będzie przyjemnością
Megami, mój brat tez kupował "potężnego" lapka, bo muszą mu programy do projektowania hulać no i też dużo gra

A my to tylko zdjęcia przeglądamy i z internetu korzystamy, zupełnie nic poza tym
Doggi, mnie juz trochę syfy na dekolcie przyschły, ale też wyglądałam tragicznie, na plecach też wyskakują, a na ryju mam jakby kaszkę
agulqa, no to ja mam to samo z ZUSem - już się cieszyłam, czekałam na kaskę, a tu się okazało, że pis*da księgowa źle druk wypełniła i kasy nie będzie

A pracą póki co się nie przejmuj, masz jeszcze dużo czasu, żeby im grozić i nękać telefonami, że są nienormalni
alecta, mnie syn urodę odbiera, normalnie Narcyz mi rośnie
Mnie rozstępy nie straszne - po okresie dojrzewania jestem cała poharatana, więc gorzej być nie może ;-)