reklama

Styczeń 2015

reklama
doggi a ja jak to ł mowi mam cala twarz w kaszce. takie male podskorne syfeczki mi powylazila i zaden peeling nic nie daje ;/

wkurzyli ciezarna kobiete :/ najpierw baba z banku dzwonila i pytala czy bierzemy kredyt na 10lat... jakas od kredytow hipotecznych wpisala we wniosku ze na 10lat i teraz musza wniosek poprawiac i od nowa cala procedura :/ no jaja na maksa. a juz mialam nadzieje ze cos sie ruszy ;/
a teraz listonosz przyniosl list, ze nie chca mnie przeniesc z poznania do inowroclawia do pracy. ehh... jak mysla ze bede z malenstwem 120km do roboty dojezdzac to sie myla. predzej na wychowawczy pojde albo zwolnienie bede ciagnac ;/ same zle wiesci ;(

Dziewczyny, ale natrzaskalyscie postow:)

Alecta, super, ze juz wychodzisz I masz zwolnienie

Kasiek, uwazaj na siebie. Idz do lekarza niech Ci to sprawdzi

Doggi, poczytalam co Twoja Cora planuje I sie poplakalam ze smiechu :D

Co do kremiw na rozstepy to ja smaruje of samego poczatku, ale to jest tutejszy jrem wuec nie Bede mowic nazwy. Mam jeszcze oliwke z tej serii. Poki co nie mam rozstepiw, ale wole dmuchac na zimne. Z okresu dojrzewania mi zostaly take ze hoho.

Ja sie specjalnue jakos nie opalam, a przebarwienia I tak mam. Porobily mi sie take jakby piego- pieprxyki jasnobrazowe na reach, na mogach I 2 na twarzy. Ostatnio mi sue nawet snilo ze cala twarz mi zapiegowalo. Mam nadzieje, ze to zniknie, bo wygladam jak biedronka

Ja ptzy pierwszej ciąży i teraz tak samo smaruje się zwykłym balsamem tym co zawsze jak mi się przypomni :-D rozstępów nie mam, jakiś mały cellulit się pewnie gdzieś znajdzie :-D syfow na szczęście brak

Fajny artykuł o rozwoju słuchu i prób oddychania dziecka w brzuchu :) Wiatrowska - Kiedy Twój "Brzuszek" zaczyna słyszeć - czy wiesz, że już będąc w ciąży możesz zadbać o rozwój mowy Twojego dziecka? - Forum Zdrowia

Miałam długie odpowiedzi ale post mi wcielo wiec tylko nawiąże do...

Agulqa_b tylko mię peeling!!! Jak byłam z Olą w ciąży tez byłam tak wysypana i głównie na twarzy (teraz to ominięte) i poszłam do dermatologa który powiedział ze jak się pojawiają krosty to peeling szerokim łukiem omijać, bo on rozciera krosty i ten syf który jest w środku pięknie rozmarowujemy po całej twarzy i się przez to roznosi jeszcze bardziej.

Choć z drugiej strony ja nie peelinguje a roznosi się samo :(

doggi ja mam glownie zasypane czolo. peeling staram sie uzywac tylko na nosek i brode bo mam niestety pelno wagrow :/ ktorych tez nijak sie pozbyc nie da. a na moje syfy chyba i tak juz nic nie dziala wiec sama nie wiem czy lepsze nic nierobienie czy co ;p

Ja też mam pełno syfkow, taka kaszka na czole, dekolcie.

Agulqa- nie denerwuj się, z bankami niestety tak jest że trzeba się uzbroić w cierpliwość bo inaczej można zeswirowac.
A co do pracy to za jakiś czas sprobuj jeszcze raz podanie o przeniesienie i tak do skutku, masz prawie 1.5 roku :D

Agulqa_b ja wtedy dostałam jakiś specyfik i jsk ręką odjal, tylko nie pamiętam jak się nazywało, muszę znów pójść do niego żeby mi zapisał bo to było naprawdę dobre

Mi strasznie syfki wychodzą.
Nigdy nie miałam problemów z cerą, a teraz to jakaś masakra.
No, ale ponoć córka matce urodę odbiera więc jakoś się przemęczę heh.

reklama
Sylwi, mam dokładnie takie samo zdanie, jak Ty. Wspiera się patologię, co to za nędzny 1000zł do pracy nie pójdzie, bo się nie opłaca, a czasem rodzina naprawdę potrzebująca nie dostanie zasiłku, bo o 1zł przekracza dochody... Ja opaleniznę mam bardzo równomierną i w pierwszej ciąży tak samo :-D

jezyk, to kupcie sobie taką kosiarkę-samochodzik i koszenie będzie przyjemnością :-D

Megami, mój brat tez kupował "potężnego" lapka, bo muszą mu programy do projektowania hulać no i też dużo gra :tak: A my to tylko zdjęcia przeglądamy i z internetu korzystamy, zupełnie nic poza tym :-D

Doggi, mnie juz trochę syfy na dekolcie przyschły, ale też wyglądałam tragicznie, na plecach też wyskakują, a na ryju mam jakby kaszkę :baffled:

agulqa, no to ja mam to samo z ZUSem - już się cieszyłam, czekałam na kaskę, a tu się okazało, że pis*da księgowa źle druk wypełniła i kasy nie będzie :wściekła/y: A pracą póki co się nie przejmuj, masz jeszcze dużo czasu, żeby im grozić i nękać telefonami, że są nienormalni :tak:

alecta, mnie syn urodę odbiera, normalnie Narcyz mi rośnie :-D

Mnie rozstępy nie straszne - po okresie dojrzewania jestem cała poharatana, więc gorzej być nie może ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry