reklama

Styczeń 2015

alecta, a ja to właśnie najwięcej czasu poświęciłam na budowę, a później jak już urządzone na tip-top, to mi się nudzi :-D Muszę sobie nową misję obmyślić :-D

femme, mój nowy lapuś to też moja zabaweczka i zachcianka, stary lapek już się strasznie walił, ale dopóki działał, to nie miałam motywacji żeby kupić nowego, aż w końcu postanowiłam, wzięłam na raty i w grudniu ostatnia rata :-p

Ja nie wiem, gdzie Wy macie te upały, u mnie normalnie zimnica, Młodą odprowadzałam do przedszkola w długich spodniach i kurtce :wściekła/y:
Ale dobra, niech sobie będzie 2 tygodnie nawet i 10 stopni, byleby od 22 do 31 sierpnia były upały w Wisełce :-D

reklama
kaziek ja bym dla świętego spokoju przedzwonila do lekarza sie zapytać. Lepiej dmuchac na zimne. Moj w takiej sytuacji zawsze kazal mi sie pokazac. Ja w poprzedniej ciazy plackiem miesiac lezalam a pozniej kolejny polegiwalam.

nulini u nas skwaru niby nie ma ale wczoraj przyjemnie a dzis juz teraz bardzo cieplo. co do lapka my pewnie kupimy jak Ł rozkreci firme, jemu sie przyda typowo firmowy co smigac bedzie bo z takim to nawet do klienta żal jechac bo zanim sie wlaczy to 3dni minie ;p

Witam z rana!

Ależ jestem obolała... Brzuch mnie boli troszkę, a w nocy to młode tak się wierciło, że nie mogłam spać. A co będzie później...

Kasiekz leż ile wlezie! Alecta super, że wychodzisz!
Wczoraj się naczytałam artykułów o porodzie i w nocy mi się śniło, że leżałam już na poporodowej :-D

Agulqa a z tym kompem to nie jakiś wirus, że się te stronki otwierają?

co ja bym dała za nowego laplka :-p no ale nic z tego teraz to trzeba wózki i pieluchy kupować :-D zamówiłam dysk przenośny i też jakoś powinnam dać radę sformatuje i powinno być ok :-) w końcu zdjęcia ogarnę może do końca wakacji dam radę :-D

u nas upałów teraz nie ma ale jest ciepło na tyle żeby na krótki rękaw biegać ;-)

KASIEKZ - niby jak nie krew to jeszcze nie jest źle ale może lepiej iść sprawdzić do lekarza

Kasiekz leż i odpoczywaj ile możesz.
Femme nam lapek też się sypie.
Może w przyszłym miesiącu sobie nowego sprawimy, bo teraz ostatnią ratę za łóżko placiłam.

Uf już po ostatniej wizycie.
Teraz czekam tylko na wypis.
Cieszę się jak dziecko hihi

agulqa, ja mam bardzo "ubogiego" lapka, żadnych bajerów, pamięci, karty graficznej, miał mieć tylko dużo pamięci, bo zdjęć mam od groma i śmigać po necie :-D

alecta, nic dziwnego, że się cieszysz :-D

A ja jakaś podminowana jestem, normalnie warczę, że bez kija nie podchodź...

Wczoraj pojechałam do rodziców i już nic nie mogłam dopisać w kwestii opieki społecznej i patologii, więc dodam jeszcze dziś i koniec tego tematu, bo nie warto się denerwować. Ja też uważam, że za dużo w tym kraju jest wspierania patologii, alkoholizmu i nieróbstwa. Duża część rodzin, które korzystają z pomocy może się sama utrzymać tylko im się nie chce, bo po co jak państwo da, nie chce im się pracować i już. Mój mąż prowadzi firmę budowlaną i często ma do czynienia z takimi ludźmi. Ciągle ma problemy ze nalezieniem pracowników, bo za ciężko, bo za wcześnie, bo za nerwowo, bo za gorąco, bo pić nie można, bo po co rączkami zarabiać jak można dostać z opieki. Przez te kilka lat tyle się tego przewinęło, że można się było na takich ludzi znieczulić. I mówię tu o takim konkretnym przypadku, w którym jest praca a pracować się nie chce, bo są przypadki, gdzie pomoc jest potrzebna. Dobra koniec tematu.

Dziewczyny, ostatnio moja gin powiedziała, że w ciąży w ogóle się nie można opalać (nie tylko brzucha), bo można dostać przebarwień.

reklama
Na 17 ide do gina zeby zerknal. Od paru dni biore juz tylko luteine. Mam tego dosc. Pare dni palamie potem przerwa i znowu. To juz trzecia seria. Mam nadzieje ze z dzidzia ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry