reklama

Styczeń 2015

Oczywiście ten nasz Windows jakiś do dupy i robie aktualizacje mąż mnie z tym zostawił i poszedł a ja sama nie wiem co klikam haha na wszystko się zgadzam ciekawe co z tego wyjdzie... :-P

reklama
Alecta super! A ta zona szefa to chyba chociaz jakas normalna kobieta. Ja jak w szpitalu bylam to kazdej obligatoryjnie 2tyg zwolnienia dawali

Doggi wlasnie ja z Ł tez latalismy zawsze nago po mieszkaniu, wspolne kapiele itp. Dla mnie to norma. I wydaje mi sje ze takke 'wprowadzenie' dziecka w te sprawy jest lepsze niz pozniej z przedszkola wraca i mowi ze stasiu to nie ma pipki i co to jest.... ale wiem ze zdanka bardzo podzielone sa

My długo mieliśmy drzwi do łazienki, które nie wchodziły w futryne i Nikson kilka razy Ł podejrzała heh.
No i głównie przy przewijaniu Tymka widziała co on tam ma heh

Agulqa_b u mnie nagość to było tabu tak jak mówienie nam dzieciom kocham cię, piękna córeczka, mądra dziewczynka itp i bardzo źle to wspominam i miałam straszne kompleksy pił życia wiec postanowiłam robić wszystko inaczej niż moi rodzice :) u mojego T żadnego tabu nie było mówili sobie ze się kochają itp i wszyscy szczęśliwi świadomi swych wartości i atutów

U nas też nie ma tabu nagości, w weekend się kąpiemy razem, najpierw ja z Młodą, później mąż (bo jej głowę myje i nam wygodniej :-D), Młoda się interesuje, ale nie przesadnie i póki co jej wystarcza, że to nas odróżnia, tak, jak cycuszki kobiety mają duże, a panowie małe :-D

Femme tylko zeby Ci komp nie wybuchl;-) no wlasnie mysle ze chlopak z tata moze dluugo i dziewczynka z mama. Wlasnie inteesuje mnie corcia tatus i synek mamusia. Jakos tlumaczyc trzrba ;-)

Alecta to mialas ulatwione zadanie ;-)

Doggi u nas tez bylo tabu. Juz chyba wspominalam kiedys ze jak dostalam pierwsza miesiaczke na koloniach to plakalam bo myslalam ze umieram. Wszystko bolalo, krew sie lala a ja nie mialam pojecia co sie dzieje. Rodxice niby mowilk ze kochaja, ale mamie ostatnio nawet wypomnialam ze cale dziecinstwo kazdy chwalil swoje dzieci a ona zawsze miala niegrzeczne, niepomocne, nieuczace sie itp. Tez nie zamierzam teho powielac

U nas nagość też nie jest tematem tabu i na wszystkie pytania chłopaków staramy się uczciwie odpowiadać, oczywiście dostosowując odpowiedz do ich wieku.

Alecta- super, że idziesz do domku:)

Doggi- uwazaj bo siusiak męża jeszcze może wam się przydać :P

Doggi haha dobra twoja cora! U nas Jas sie wypytuje juz czasem "co to jest" bo ja przewaznie jak sie myje a jestem z nim sama to drzwi sa otwarte. Zreszta u nas tez nie ma jakiejs krempacji pod tym wzgledem.

Wogole to ostatnio nie mam czasu tu zagladnac nawet... jeszcze tel sobie wymienilam i przez 2 dni musialam dojsc do tego co i jak. Musze sobie appke zainstalowac to bedzie mi latwiej zagladac.]

alecta super ze juz wychodzisz! Teraz musisz sobie wrzucic na luz :)

Nie pamietam ktora to o simsach pisala ale ja uwielbiam! :-) dawno nie gralam, moze we wrzesniu jak mlody wybyje z domu to sobie zainstaluje hihi

reklama
Hey dziewczyny! Ja tylko wpadam się przywitać. U nas ok, dojechaliśmy bez problemu wczoraj cały dzień i noc lało ale dziś było na szczęście gorąco i nawet się przypiekłam. Zaglądałabym do Was częściej ale dojechali do nas znajomi więc nie mam kiedy na spokojnie usiąść z telefonem. W sobotę jednak jadą więc od niedzieli będę częściej do Was zaglądać Buziaczki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry