reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b Ja się nie mogę doczekać 19tyg dziecko po mału zacznie słyszeć co mówisz :) a tobie tuż tuż do tego :)

Załączniki

• 1407348655059.jpg
    1407348655059.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
femme, jezyk, my też powtarzamy Tosi, że bić, gryźć czy szczypać nie wolno, ale mówimy, że jak ją ktoś w przedszkolu uderzy, ugryzie czy uszczypnie, to ma oddać :tak:

Doggi, ciąża trwa 38 tygodni (bo trwa nie od ostatniej miesiączki, tylko 2 tygodnie później), miesiąc ma 4 tygodnie i 2 lub 3 dni. Czyli po mojemu jak w mordę strzelił 9 miesięcy :-D Ale w sumie z maty noga jestem
laugh.gif

Nulini o to się już z moim ginem musisz kłócić :P ja mówię tylko to co mi mówił. Mi się w twojej teorii kilka rzeczy nie zgadza, ale juz mi się nie chce rozpisywać :P bo yo tłumaczenia za dużo a nie chce mi się bo właśnie Oli musze wytłumaczyć ciekawa rzecz, a mianowicie dlaczego tatuś ma siusiaka a mama i Ola nie i na wszelkie moje wypociny słyszę "a dlacego tak mamusiu" wiec do tematu miesięcy może wrócimy next time :P

reklama
Doggi, ja do tej teorii jakoś sama na chłopski rozum podeszłam, więc mogę się mylić :-D
Poza tym stara szkoła ginekologów mówi, że właśnie termin porodu oblicza się na zasadzie -> data ostatniej miesiączki + rok - 3 miesiące + 7 dni ;-) A rok minus 3 miesiące to 9 miesięcy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry