reklama

Styczeń 2015

reklama
jezyk, ja tak mam u babci :-D Niby tylko 7 lat tam mieszkałam, a każdy mnie pamięta :-D Ale od zawsze głośna byłam, więc trudno się dziwić :-p

femme, nie wierzę w to, co czytam!!! :szok: 5-latka??? No co za franca mała!!! Też bym rozszarpała! W Tosi grupie jest taki jeden, kawał mendy, gryzie, bije, zaczepia, a mamusia miss solara i na akademiach zamiast szczyla zabrać i odizolować, to siedzi i się cieszy, jaki jej synuś zabawny :angry: A to 3-latek, co będzie później???

alecta, z domu wynoszą takie zachowanie :baffled: Albo w domu mamusia je gnoi, to się mszczą na mniejszych koleżankach, wrrr!

Doggi, a ja tam liczę wersją internetową, bo żaden miesiąc nie ma równo 4 tygodni, poza lutym :-D Więc to jest przekłamanie :-D

ona po prostu dostanie za swoje w szkole u nas na osiedlu na szczęście dużo dzieci i już połowa nie chce się z nią bawić dorwała taką jedną która jest strasznie uległa i nią właśnie rządzi... a wiadomo że jak są np one dwie tylko na podwórku to Nina chce się bawić z nimi to dziecko tylko :sorry: eh... zawsze się taka musi trafić :confused2: tak samo miałam problem bo ja swoje dziecko uczyłam że nie wolno bić ...ale ta gówniara to oczywiście wykorzystywała i nie raz Ninę uderzyła wiedząc że ta nie odda i w końcu K się wkurzył i powiedział Ninie że następnym razem ma oddać i co ? dwa razy oddała i już nigdy więcej nie odważyła się podnieść ręki na Ninę ... chcesz dobrze wychować dziecko i się nie da bo inny rodzić ma wychowanie w dupie ...a wiadomo że nie pozwolę żeby moje dziecko bili bez jaj :crazy:

To się wyżaliłam hehe :-p :-D

Femme- my mieliśmy tak samo z Kacprem. W końcu mąż mu powiedział, sam nie zaczynaj, nie bij się ale gdy ktoś cię bije lub zaczepia to się broń. I... podziałało nikt go nie ruszy.

Doggi- o wow!! Ale super to Wasze liczenie :D

Femme bo rodzice wyobrazni chyba nie maja i liczy sie ze jej dzoecko dostall

Doggi ja tak sobie liczylam ale laski mowily ze wszedzie jest napisand ze skonczony 18 to dopiero 5ty miesiac. Mi gin nic nie mowil. W kazdym razie za rowne 2tyg bede po 1szej pllowie ciazy :-)

Femme ja jeztem za tym ze dziecko ma nie bic, ale tak jak Twoj maz w takkm wypadku oowiedzialabym ze ma oddac. No kurcze. Co to jest zeby dxieci sie bily....

reklama
Agulqa_b bo w tych internetowych jest założenie ze miesiąc to 4,5tyg a mi lekarz mówił ze liczy się przez 4 bo ciąża trwa 10miesievy ksiezycowych

I się mówi w ogóle tylko o skończonych miesiącach wiec w moim przypadku jest prawidłowo ze 4 miesiąc i tydzień takie sucharki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry