reklama

Styczeń 2015

Mąż poszedł 20 min temu awanturę zrobić bo już mnie tak wkyrwily dzieciaki z podwórka ze nie wytrzymałam a ze ja się nie mogę denerwować to on poszedł :-P ciekawe co tak długo hehe...

reklama
Agulqa- no 5ty to już poważna sprawa :)

Femme- Ty sprawdź lepiej jak tam sytuacja bo jak pisze Alecta może już Ci męża przekupili:)

A ja byłam się przejść nad jeziorko. Mam poszła z chłopakami po 16 a ja odpoczelam i kolo 18 sobie do nich doszłam. Kurcze zapomnialam już jak to jest jak gdzie byś się nie ruszyła to wszyscy Cię znają.

Nie u nas nie chodzi o hałasy bez przesady :-p wakacje są niech się dzieciaczki bawią to mi nie przeszkadza :-D

Mam na podwórku jedną taką którą muszę wytępić gówniara 5 lat a taka menda fałszywa taka kłamczucha i manipulatorka że dzisiaj już mnie z równowagi wyprowadziła jak usłyszałam z balkonu jak mówi do drugiej " weź tą Niny lalkę a później jej powiemy że byłaś w domu i wzięłaś swoją i to nie jest jej " :szok::no: nosz kur... myślałam że rozniosę gówniarę małą jak wpadłam tam do jej matki to dobrze że akurat mąż wrócił i przejął sytuację bo bym pozabijała :-p już odizolowałam moją jak mogłam nawet przedszkolanki mi to doradzały na osiedlu wszystkie mamy też ograniczają jak mogą no takie dziecko ...ale co się dziwić jak rodzice mają w to wszystko wywalone :sorry:

Jeszcze sąsiadka jak mnie wkur*** ta matka tej gówniary bo one w trójkę biegały i były na chwilę w domu u jednej i wyobraźcie sobie że ona dała dwóm lody a mojej Ninie nie :szok: no bez jaj jak można taką przykrość dziecku zrobić ?! mogła albo jakoś podzielić albo nie dawać żadnej tym bardziej że jej bachor mimo że nie lubię to jak już przyjdzie to u nas zawsze dostanie na obiad ile razy się wbiła i jakoś sobie nie wyobrażam dwóm dać i jedną zostawić bez ...

Ostatnia edycja:
Femme u nas na osiedlu też są takie "cwaniary ".
Najgorsze, że są sporo starsze od mojej Nikoli, a jej dokuczały aż mój Ł im uwagi nie zwrócił.
On był jeszcze miły, bo ja bym rozszarpała

reklama
Agulqa_b na moje to ty 5ty miesiąc masz już połowę za sobą ;) mój gin ten i ta poprzednia mówią ze tygodnie ciąży przez 4 się dzieli i wychodzi miesiąc kończysz 20tc dzielimy przez 4 i wychodzi skończony 5ty miesiąc ;) wiec tobie trwa 5ty juz ;) a w necie podają w połowie miesiąca ze jakiś tam jest miesiąc bo wysrodkowane to jest i ja wierzę wc wersje gina niż internetową ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry