Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jezyk, super, że jeszcze Mężul się nad wodę załapie
karpanna, na wątku zakupowym temat był ostatnio wałkowany
agulqa, jezyk, ten kumpel przez tą ci*pę nawet samobójstwo chciał popełnić (próbował się rozbić samochodem, ale nie wyszło...), po prostu jako osoba postronna, która była w to wplątana od początku, nie mogę uwierzyć, że się poddał i zgodził na wszystko, dając jej tym samym dziką satysfakcję, że znów postawiła na swoim i jest tak, jak ona chce I wiem, że on będzie okropnie żałować tej uległości za kilka lat...
Nulini nie mnis oceniac. Moze bedzks zalowac ale tak zadecydowal i juz. Oby ona yylko dziexka na niego zle nie nastawiala. A ja przez mojeho kompa co chodzi jak mol wole apke
Snil mi sie moj dzidzius. Dopiero co go urodzilam, byl taki malutki, synus :-) nakarmilam go moimi wielkimi cycami, jak sie odnilo to zarzygal mnie cala lezelismy w domu na lozku i nie mogla sie napatrzec na niego :-)