reklama

Styczeń 2015

Forum świruje :sorry:

ygamm trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala :)

bada trzy synowe będziesz miała, może z którąś trafi Ci się córkowy kontakt, albo spróbujecie jeszcze raz :-D:-D dziewczynkę. Ja sie obawiam, że mój M też nie umie córki zrobić, ale coż zrobić :-D

reklama
Dziś na wizycie profesorka mówi że się glodze i za mało pije

Jak można tak do pacjentki... Co za tupet... Profesorka wielce... Ponoć aceton w moczu pojawia się jak za długie przerwy między posiłkami są i przy cukrzycy. Przy szpitalnej diecie to ja się nie dziwię! Trzeba by się szanownej pani zapytać jak masz częściej jeść? Niech Ci więcej dają :-D

Oby pobyt w szpitalu szybko się zakończył! ;-)

Bada, najwyżej będziemy próbować do skutku haha, kto wie co życie przyniesie ;-) Mi jakoś tak nie zależy, tzn nie czuje parcia na syna, ale mam takie podświadome może uczucie, dręczące troszkę, że fajnie było by mieć też dziecko męskiej płci.

Ostatnia edycja:
femme, identiko u mnie :tak: 9 lat razem, co prawda 4 po ślubie, ale rodzice też nie wierzyli, że jednak nam się poukłada, bo z nami to była telenowela brazylijska :-D

Megami, musiałabym teraz strzelić bliźniaki :-D Bo ciąża zaraz po połogu odpaaada :-D U mnie też świruje, klikam na "ostatni nieczytany", a pokazuje mi pierwszy post w wątku, po dodaniu odpowiedzi też przenosi na początek tematu, albo tematy, w których nie ma nic nowego, zaznacza, że coś jest :baffled: I tak od 2-3 dni...
I właśnie mam tak, jak Ty, też bym chciała mieć syna, spróbować wychować i dziewczynkę i chłopca na dobrych ludzi, mieć doświadczenie w obu przypadkach... A że więcej, niż dwoje mieć raczej nie będę, to naprawdę liczę teraz na Gucia :-D

yggam, powiedz, że się nie głodzisz, tylko w szpitalu tak karmią!!!

agulqa, ano wiadomo, że jak będzie wypadek i korek na godzinę stania, to zapasu też braknie, ale przynajmniej jest czas, żeby zadzwonić i uprzedzić o spóźnieniu :-D
Moja babcia nas kocha, nigdy nie różnicowała, ale właśnie strasznie nas nastawiała przeciwko mamie, tak, jakby dążyła do tego, żeby rodzice się rozwiedli i ona by nam matkę zastąpiła :baffled::baffled::baffled:

bada, podobno właśnie trudniej dziurkę w dziurce! :-D Ale może tylko mojemu mężowi tak mówili, jak się okazało, że pierworodna córa, nie syn :-D

Pospałam się i... chyba oko przestało boleć :eek:
Aż się boję cieszyć, żeby znowu nie zaczęło :baffled:
A łzawi nadal...

Agulqa_b ja miałam 24 lata bez tygodnia jak Olke urodziłam :)

Megami nov raczej wszystkie jesteśmy najlepsze na świecie :)

Nulini dla mnie to jest chore, bo ci ludzie nawet nie próbują się dogadać. Ja rozumiem okres przejściowy minął, nie ma wiecznie honey moon zaczyna się rzeczywistość ale wiele rzeczy można dogadać, trochę kompromisów, i ROZMOWA! A teraz panuje tendencja do przemilczenia i się kłębi wszystko aż sama złość ze coś ktoś zrobił nie tak przechodzi w nienawiść do współmałżonka a jak coś męczy boli to wystarczy pogadać, trochę się pokluvic i ok jest a jak ja słyszę od kogoś "my się nigdy nie klocimy" to mnie skręca bo czasem trzeba po prostu nawet zwykła wymiana zdań, poprostu komunikowanie się! Strasznie mnie to wkurza

Yggam mne tez pytali czy się głodze i nie pije a ja pije za 4 osoby a jem jak szaleniec

Nulini- bo tak właśnie jest z tymi rozwodami jak oboje są zgodni i nie chcą orzekania o winie to jedna sprawa i już.

A ja byłam z mamą i chłopakami się przejść, teraz odpoczywamy, potem obiadek. Na ojca nie zwracamy uwagi :)

Cześć dziewczyny. Kiedyś pisałam może ktoś pamięta. Mało piszę bo brakuje mi czasu przy dwójce dzieci ale czytam cały czas. Wolny czas jeśli mam wykorzystuję na poleżenie sobie.
Młode jesteście ja jestem rocznik 76 :-):-) ale czuję się młodo. :-)
Z moim m znamy się 12 lat a małżeństwem jesteśmy 8.
Najpierw studia potem zabawa w singielkę a od 7 lat jestem pełnoetatową mamusią.:-)

reklama
Karpanna nie tak dawno temu pisałaś, jeszcze pamiętamy mimo zaniku szarych komórek w ciąży, przynajmniej u mnie :P

Przyszła moja motherhood :)) jak szwagier zobaczył to powiedział ze mam mu zamówić bo jął ja widzi to już chce się kłaść spać z nią :P

Zamówiłam materiały nowe :) będę szyć spódnice dla sis :) i sobie jakąś kiecke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry