reklama

Styczeń 2015

Jusia a ja wychodxe z zalozenia ze kazdy swoim tempem zyje i dziala :-P ja zawszw ccialam wczesnie dziecko. Mowilam ze maks 21lat, ale zw nie bylo kandydata, a pozniej nie przyszlo latwo to bedzie w sumie jak rocznikowo 24bede miala

reklama
agulqa, nie zapomnę brata - wstaje w zimie na uczelnię, ma jechać autem i wielce wkur*wiony, bo szyby zamarzły, skrobać musiał i się spóźnił na zajęcia. Zabiłam go śmiechem, że NIGDY nie wychodzi się z domu na styk, bo nie jesteś w stanie przewidzieć, czy np. korka nie będzie, wypadku albo czy gumy nie złapiesz. Nienawidzę tego, zawsze biorę zapas czasu "na wszelki" :tak:

Doggi, ja byłam przerażona wczoraj, jak szybko można rozwód dostać!!! Znajomym posypało się małżeństwo ile, 2-3 miesiące temu i w poniedziałek dostali rozwód w 20 minut!!! A ja głupia naiwnie myślałam, że to najpierw jakaś separacja, mediacje, psycholog i dopiero jak nic nie pomaga, to rozwód w ostateczności, zwłaszcza, że mają 4-letnią córkę! A tu nie, hop siup i po wszystkim...
A spóźnialskich mam wszystkich znajomych... Z koleżankami umawiam się na imprezę, mamy być 21 pod klubem, to przy dobrych wiatrach jesteśmy o 21.30... Masakra :baffled:

jezyk, to dobrze, że mają drugiego dziadka :tak: U mnie taka toksyczna jest mama mojego taty, caaaaałe życie, od maleńkiego, wpajała mnie i moim braciom, że nasza mama jest głupia, tępa, nie zna się na niczym, idiotka ze wsi, a ona po prostu nie mogła przeboleć (i nadal nie może :baffled:) że jakieś wstrętne babsko odebrało jej jedynego synusia... Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czuła moja mama, jak wracaliśmy od babci nastawieni przeciwko niej :no: Dopiero w późnej podstawówce zaczynaliśmy rozumieć, że babcia robi nam pranie mózgu, ale wiadomo, jak to dzieci, byliśmy łasi na słodycze, prezenty, a babcia właśnie tym nas do siebie przekonywała. I teraz wielce dumna, że tak jej byliśmy posłuszni za szczyla, że tak do niej lgnęliśmy, obecnie przeboleć nie może, że zmądrzeliśmy i jesteśmy "przeciwko niej" w walce z naszą mamą :no:

alecta, no to gratuluję Córci!!! :-D Dobre wieści :-D

Ja rocznik 86 :-D
Pierwotnie był plan, co by się przed 30stką z trójką wyrobić, ale niestety :-D

Ja 89 :-) i miałam plan do 25 urodzin mieć dwójkę dzieci ;-)

Alecta gratuluję córci! :-)

My juz ponad 9 lat razem a dwa po ślubie ;-) ogólnie to burzliwy związek :-P wszyscy łącznie ze mną myśleli ze to na pewno w końcu się rozpadnie no ale mimo że nie zawsze kolorowo to jednak bez siebie nie możemy :-P

Witam dziewczyny!
Jestem jestem. I niestety dalej w szpitalu. W sumie to już nic nie wiem. Cukry mam niby niezłe i wczoraj po wizycie powiedzieli mi że do domu.
Po godzinie przyszedł lekarz i mówi że zostaję na pewno do czwartku.
Ja w płacz ze złości. Bo już się nastawilam że wracam do mojego mężulka.
Podobno się zakwaszam - aceton w moczu. Dziś na wizycie profesorka mówi że się glodze i za mało pije. A ja nigdy w życiu tyle nie piłam i nie jadłam. Bo jak mam być glodna jak jem śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek kolację i drugą kolacje?
Pozdrawiam was wszystkie.
Trzymajcie kciuki żeby mnie jutro puścili.
Alecta trzymaj się. Do szpitala można się przyzwyczaić :D

Nulini ja zawsze tez mam zapas ale czasem sa sytuacje ze nawet zapas braknie. Jak jezdzilam z Ł do torunia to mimo 35km odleglosci wyjezdzalismy 1,5h wczesniej. Nowa trasa dla mnie, korki, miasto w budowie i jeszcze trzeba miejsce do parkowania znalezc... co do rozwodu, nulini, jesli podzielili wcxesniej majatek i nie bylo z orzekaniem o winiw to tyle to trwa wlasnie :-P

Nulini babka niezla. Jakbym o mamie taty czytala, tylko ona nigdy mnie nie lubila a ja jej przez to. No i na mame tez ciagle marudzila jak ta na godzine do kolezanki wyszla a my mkalysmy po 10-12lat...

reklama
Jezyk życze Ci wymarzonej córci, a Megami synusia i każdej tego kogo pragnie,mój m nie potrafi córki zrobić ,mój tato kazał mu się pakować -bo żeby dziury w dziurze nie potrafił zrobić -jego słowa :-D:-D mnie w sumie teraz nie jest żal że będzie chłopak,ale szkoda mi w przyszłości,takiej relacji matka-córka ,tym bardziej ,że ja mam super mame i doskonały z nią kontakt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry