Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bada- oj chciałabym żeby Twoje słowa o dziewczynach okazały się prorocze![]()

Jusia a ja wychodxe z zalozenia ze kazdy swoim tempem zyje i dzialaja zawszw ccialam wczesnie dziecko. Mowilam ze maks 21lat, ale zw nie bylo kandydata, a pozniej nie przyszlo latwo to bedzie w sumie jak rocznikowo 24bede miala

U mnie taka toksyczna jest mama mojego taty, caaaaałe życie, od maleńkiego, wpajała mnie i moim braciom, że nasza mama jest głupia, tępa, nie zna się na niczym, idiotka ze wsi, a ona po prostu nie mogła przeboleć (i nadal nie może
) że jakieś wstrętne babsko odebrało jej jedynego synusia... Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czuła moja mama, jak wracaliśmy od babci nastawieni przeciwko niej
Dopiero w późnej podstawówce zaczynaliśmy rozumieć, że babcia robi nam pranie mózgu, ale wiadomo, jak to dzieci, byliśmy łasi na słodycze, prezenty, a babcia właśnie tym nas do siebie przekonywała. I teraz wielce dumna, że tak jej byliśmy posłuszni za szczyla, że tak do niej lgnęliśmy, obecnie przeboleć nie może, że zmądrzeliśmy i jesteśmy "przeciwko niej" w walce z naszą mamą 
Dobre wieści 

mnie w sumie teraz nie jest żal że będzie chłopak,ale szkoda mi w przyszłości,takiej relacji matka-córka ,tym bardziej ,że ja mam super mame i doskonały z nią kontakt