reklama

Styczeń 2015

reklama
femme, ooo, świetna stronka, już dodałam do ulubionych :-D

Tosia póki co jakoś szczególnie nie wypytuje, wie, co ma tatuś, co mamusia i tylko mówimy, że chłopcy mają siurki, a dziewczynki pipcie i służy do siusiania :tak:

Megami juz ola opuściła temat siusiaka i teraz chodzi i śpiewa "żyj zdrowo żyj zdrowo i nie puszczaj bąka" nie ogarniam jej czasem :P

I zapomniałam ola zakończyła temat siusiaka "ola weźmie nożyczki i tacie potnie nożyczkami i będzie juz dobze".....

Ostatnia edycja:
Agulqa_b matko co ja się natworxylam oczywiście zaczęłam ze chłopcy mają siusiaka bo służy im do siusianie jak u nas pipcia, to stwierdziła że ma popsute bo wisi... I czego bym nie mówiła to ona sobie wkrecila ze tata się popsuł, nie zdziwię się jak jutro rano przyjdzie i powie ze mu naprawi :P

Zgadnijcie kto idzie jutro do domu. :-D
Byłam właśnie na wizycie i był mój gin na całe szczęście heh.
Od razu się dogadaliśmy :-)
Bo i idę już na L4 powiedział, że nawet nie ma opcji powrotu do pracy.
A najlepsze jest to, że żona mojego szefa jest położną na oddziale i dziś z nią gadałam to powiedziała mi żeby mimo urlopu zwolnienie brać, bo wtedy sobie urlop jeszcze po macierzyńskim wykorzystam i będę dłużej w domu z maleństwem.
Co ona z nim robi to ja nie wiem... Na świetnego w łóżku mi on nie wygląda :-P

Doggi no faktycznie 'zabawowa' ;-)

Jak juz przy etapie pipek i siuskow jestesmy to powiedzcie mi skad Wasze pociechy dowiedzialy sie ze mama ma pipcie a tata siuska?:-P moze glupie pytanje, ale chodzi mi o opowiesci, ksiazki czy moze dlatego ze nagosc nie jest w domu tabu. Sama zastanawiam sie jak to j nas bedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry