reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, WSPANIALE, że wychodzisz!!! :-D

Matko, a ja się starzeję, bo moje Simsy już mi się znudziły...
Pierwsze dni to prawie cały wieczór grałam, a teraz już mi się odpalać nie chce, bo nie mam tam co robić... Ech...

Aza- wypoczywaj, jak wrocisz wszystko nam opowiesz :)

A tak w ogóle to witam z rana. Znowu skwar, ale za to dziś czwarteczek, a jutro piateczek, piatunio :)

Kasiek- a co Ci lekarz mówił? Że jakby się pojawiło znowu to masz przyjść jeszcze raz czy nie? A leki masz jakieś? A poza tym, wiem że to może przerazac szczególnie jak masz dziecko, ale może Ty musisz bezwzględnie leżeć? Ja tak miałam i musialam leżeć plackiem, tylko na siusiu chodzilam.

Ostatnia edycja:
Nulini ja też tak zawsze mam zabawa na kilka dni tylko :-P

AZA wypoczywaj sobie ;-)

A mnie plecy bolą :-/ oczywiście komp w jeszcze gorszym stanie. Niż był trzeba całego formatach zrobić tylko musze w końcu dysk przenośny kupić i wszystkie zdjęcia tam zgrać...i chyba to w tajemnicy przed K zrobię i wezmę sobie na raty bo tak to nigdy tego nie zrobię :-P

reklama
Laseczki nie nadrobię was, teraz z młodą siedzę i mam dużo spraw do ogarnięcia.

Oczywiście nie dźwigałam itd. a kur... znowu plamie na ciemny brąz!

ile możesz tyle leż. mi po drugim plamieniu lekarz mówił, że jak nie będzie żywą krwią to mam się nie marwtić. w moim przypadku to że plamiłam było oznaką oczyszczającego się krwiaka. i powtarzał zawsze że żywo czerwona krew ma mnie zmartwic a tak to mam lezec i odpoczywac

jezyk ja dokladnie tak jak Ty plackiem lezalam bite 2miesiace i tylko wc mnie interesowalo.

femme by juz po formacie kompa jestesmy, ale nie jestesmy zadowoleni. znowu jakies glupie stronki nam sie na necie wlaczaja same. pozniej mamy po 150okien pootwieranych... i co tu zrobic?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry