reklama

Styczeń 2015

jezyk tak wiem. to nasza druga droga przez meke z bankiem wiec jestesmy przygotowani. ale wtedy z jedna baba z banku mielismy problemy, teraz chcielismy ja ominac ale nie da sie bo jest jedna na inowroclaw ;/ ehhh... i to wlasnie ona wpisala we wniosku ze na 10lat bierzemy.v powiedzialam Ł ze spoko, jak bedzie mi raty placic to nie ma problemu ;p
a co do pracy, tak wiem mam czas. kolejne podanie napisze dopiero jak juz bedziemy na swoim by widzieli ze mamy tu mieszkanie, kredyt itp. ale nie wiem czy to cos da. a jak nie teraz to moze chociaz uda sie jak juz urodze... ?

alecta ja nie wiem kto we mnie siedzi ale ani na core ani na synka zla nie jestem ;p po prostu wkurza mnie to. narazie nic z tym nie robie, moze po ciazy samo minie. a jesli nie to wtedy pojde faktycznie do jakiegos dermatologa.

reklama
Doggi tez tak bralam na poczatku. Potem krwawienie ustalo to duphaston zamienili na luteine. Przy plamieniu tez tylko ona. Nospe jedna bo to forte. Zobaczymy co powie. Poprosze chyba tez cos na uspokojenie:/

Agulqa odnosnie banku to jaja. Za przeciaganie z ich winy powinniscie miec cos w zamian.

W ciazy z cora cera ladna bez pryszczy wiec obalam ten poglad:) Teraz tez bez, zobaczymy. Za to po Turcji od slonca mam wysypane cale ramiona
...do dzis z tym walcze.

Ostatnia edycja:
Kasiekz no jak byłam w szpitalu w sobotę z kolka nerkowa to dostałam zastrzyki różne żeby pomogło plus jeden z relanium na "rozluźnienie" e sensie uspokajacz jak mi bosko było po tym ;)

Kasiekz ja też w.ciąży z córa miałam ładną cerę. Później z Tymkiem już było trochę gorzej, a teraz jest masakra.
U mnie po prostu z każdą ciążą jest gorzej heh

kasiek nie ma szans. oni w ogole twierdza ze jest okres urlopowy wiec mamy uzbroic sie w cierpliwosc ;/ no szlag mnie trafia bo mialam nadzieje ze do konca sierpnia juz bedziemy miec klucze a jak tak pojdzie to kiepsko to widze... a gdzie tu remont jeszcze;/

Kiepski dzień dzisiaj. Młody od samego rana wymyśla, beczy...wykończę się. Odechciało mi się drugiego dziecka. Jakoś siły ze mnie dzisiaj wyparowały. Brzuch mnie coś boli...w badaniach wyszła mi jednak anemia. Ach...oby jutro było lepiej.

Nulini- kosiarka traktorek fajna tylko skąd wziąć na to kasę, toz prawie tyle kosztuje co nasz dom :P

Ja też nie wiem kto tam siedzi we mnie, chociaż po cichu liczę, że te zabobony akurat w tym przypadku się sprawdza;) z chłopakami miałam fajna cerę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry