reklama

Styczeń 2015

Nulini tak patrzę na to zdjęcie i się zastanawiam kiedy Ty w końcu w tą ciążę zajdziesz :-P
Ja przed ciążą czasem myliłam bulgotanie w jelitach z kopniakami :-P

reklama
alecta, to pytanie do mojego męża, nie do mnie :-D A to dziś to nie był bulgot, tylko jeden mega kop :-D I nic ponad to, nawet teraz nic a nic nie czuję, zero pływania, bulgotania :-D Widocznie Gucio postanowił jednorazowo wyrazić swój entuzjazm :-D

kasialka,
driftu bym się bała, bo ja to taki narwaniec, że jak mi auto w poślizg wpada, to ciężko mi od razu racjonalnie zareagować, pewnie bym łapami machała po kierownicy :-D Ale marzy mi się jakiś kurs jazdy wyścigowej (typu szybka zmiana biegów, etc.) i terenowej.
Oglądałaś żart prima aprilisowy Adama Małysza? BOSKO :-D Pod koniec fajnie ich woził :-D

[video=youtube;lYl5AC2ppAc]https://www.youtube.com/watch?v=lYl5AC2ppAc[/video]

Hej dziewczyny, melduję tylko, że żyję!

Niestety nie nadrobię Was (nawet nie próbuję) i na razie nie mam kiedy wejść na forum... Codziennie coś się dzieje i padam na twarz ze zmęczenia.

Odezwę się jak tylko ogarnę najważniejsze sprawy! :)

Jezyk co Ty gadasz... wiem ze takie za 5.000 tez sie dostanie...

Kasiekz bedzie ok, tylko pszczedzaj sie ile mozesz!

Alecta super pokoik :-) ale czekamy na efekt calosci :-)

Femme co do sywkow mam to samo. Kaszka na calym czole. Blee... a banki tak wkem. W dupie mas maja :-\

Kasialka podziwiam, ja ciagle tylko leze :-P

Nulini chyba sama kiedhs zrobie prawko na ciagnik czy tam tira :-P musisz mlodego cxesciej na tiry brac ;-)
A malysza tez ogladalam ;-) podobaloby mi sie

Bylismy dzis z Ł chwile w galerii. Biodra tak bola ze szok... nogi w dupe mi weszlym:-\ a chodzilam moze z 40min i to z przystankami. Co do bedxie do stycxnia nie mam pojecia... :-(

Jest ponoc dobra nowina, niby lokatorzy mama przelac jutro wieksza czesc kasy. No i Ł dostal dzis wyplatenwiec musialam wykorzystac :-P co prawda ja nic sibie nie kupilam, poluje na spodnie ale nie ma nigdzie typowo ciazowych. Znalazkam w miare ok ala dresy ale ze do ludzi mozna isc tyle ze na jesien pewnie bede 3razy wieksza juz wiec nie kupilam z obawy ze w nie pozniej nie wejde :-P moze kolo wrzesnia pazdziernika cos wyhacze

A ja dzis lazilam po sklepach ja debil jakis. Nic mi ske nie podobalo. I nawet do sinsaya weszlam i wyszlam. Na co Ł skomentowal: "na bank bedzie chlopak, nie jaraja go zakupy" i koniec. A mialam ochote cos sobie kupic za Ł siankom:-P

Agulqa w C&A mozna trafic fajna odziez ciazowa (legginsy, jeansy). Spodnie ciazowe (dresy z szerokim luznym pasem) kupilam tez w Cubusie za 59zl.

Nulini masz lozysko na przedniej scianie czy przodujace? To roznica bo pierwsze jest OK (zazwyczaj lozysko ustawia sie na przedniej lub tylniej scianie) a drugie stanowi juz ciaze ryzyka i monitorowaną. Dopiero dzis sie dowiedzialam:/ Super z tym tirem!

Alecta super ze pokoik skonczony:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry