reklama

Styczeń 2015

Doggi, KORZYSTAJ! Jutro już nie będzie tak dobrze :-D

No nie! Mam zgagę! Psia mać, nienawidziłam tego w pierwszej ciąży :wściekła/y: Na szczęście póki co delikatna i malutka :baffled:

reklama
Doggi hehehe zemsta jest slodka co nie? :P ja od wczoraj leze dupa do góry i nic nie robie hehe. Malż ma dyzur przy Jasku do odwolania :) o jeszcze nie wydobrzal i dalej dzisiaj powłoczył nogami ale nie ma zmiłuj.

Ja duzo kupuje przez internet ale często z opcja odbioru w sklepie wiec odrazu można oddać jak coś. Jakoś wygodniej mi wszystko obejrzeć w domu na spokojnie nic grzebać miedzy wieszakami.

O ja bym dobrego barszczu zjadla. Chyba sobie zrobię jak wroce do domu.

Nulini ja od tygodnia dostaje zgagi codziennie od 20-23 i nic nie pomaga zawsze cierpliwie czekam i o tej 23 pi prostu znika

Gosiane och było bosko ;) gdyby Ola nie była na wakacjach tez by dziś z nią latał w te i wefte a ja bym tylko wymyslala gdzie jeszcze może ja zabrać a ze jej nie ma to ja skorzystałam ;)

Nulini biorac pod uwage ze mam termin z om na 7.01 a z usg 05.01 licxe na to ze urodze przed 14.01... ale wiesz, tesciowa wie lepiej :-D

Doggi spoko, bede w bydgoszczy w srode to popatrze. Pojde do c&a za jakimis spodniami zobaczyc i do esotiqa staniki. Moze Ł mi kupi bo sianko mu wpadlo :-P jak nie bedzie rozmiaru to najwyzej kupie przez neta, moze trafie w dobry :-P
Prosze jaki kochany :-P

Moj Ł dzis zaliczyl zjeb** :-P prosilam wcsoraj by zmienil w dziadkow pokoju posciel po mojej mamie i mlodym i dal do praniani nalozyl swieza. Naewet do reki mu dalam ktora. No i pochwalilam go przy mamie ze tak szybko mu poszlo. Dzis szukalam przescieradla po mamie, zagladam do babci lozka a tam przescieradlo lezy zamiast w praniu. Co wiecej, koldra nie ubrana tylko wraz z poduszkami i poszewkami pizgnieta do wyrka :-P wiec powiedzialam mu se jestem lepsza od perfekcyjnej pani domu i nie zrobi mnie w ch**** i po 12h roboty ubieral kolderke ;-) ale nawet nie zapyszczyl :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry