reklama

Styczeń 2015

Jesteście okropne! I ja teraz pewnie barszcz będę musiała gotować. Takiej ochoty mi narobiłyście, że chyba wymięknę i zrobię...

Stwierdziłam, że muszę przystopować z zakupami. Jak zaczęłam prać to wszystko co kuzynka przysłała, co zostało po młodym i trochę od szwagierki to mi oko zbielało, że jest tego tyle.Ewentualnie coś odświętnego by się przydało na jakąś wizytę u lekarza, imprezki, chrzciny ale tak to nie wiem gdzie to nawet pochowam...

U mojej gin to ostatnio pojawiły się numerki bo widocznie były przekręty w kolejce. Bardzo dobrze, bo tam często się długo czeka.

reklama
My dzisiaj przed wizytą pojechaliśmy z dzieciakami na plac zabaw i na lody.
U gina mało poczekalni nie rozniosły, ale na szczęście obyło się bez szkód.
Teraz oglądamy Madagaskar 2.
Tzn Tymko usunął po pierwszej minucie, a my z Nikolką i Ł jeszcze się jakoś trzymamy

agulqa, no weź, 11 dni?! Już bym chyba na głowie stanęła, byle urodzić :-D

femme, wizyta sama się odwołała - mama późno wróciła i nie miałam auta, żeby jechać :-D

sprite, ja, ja dzielę, ale zostały krokiety, barszcz zeżarłam :-p

jezyk,
to jutro sie chwalisz kolorkiem :-D

McPearl, ja tak mam z tym Raffaello, każda robi i mnie się chce!!!

Nulini- jak się będzie czym chwalić :P

My oglądamy muppetsy, ale powiem Wam że takie sobie i zalujemy z Kacprem że nie zaczęliśmy Hobbita. No ale za późno na zmianę.

reklama
Agulqa_b nie mam pojęcia tak się podjaralam ze kupiłam dwa staniki na siebie, że o Bożym świecie zapomniałam ;)

Femme mnie czeka strasznie duży wydatek bo Olka ostatnio wystrzeliła i WSZYSTKO zrobiło się za małe to co odłożyłam na zimę tez za małe! Zalamalam się :(

Nulini ja właśnie boję się kupować online ale coraz bardziej ulegam i coraz częściej kupuje ;)

Yggam mnie pół zgc nienawidzi bo ja jak gdziekolwiek idę i słyszą nazwisko to kolejka przestaje istnieć nadal nie mogę się do tego przyzwyczaić! Ale to zasługa teścia i teściowej, teść wielu osobom nogi poratowal (świetny ortopeda) a tesciowa lekarz rodzinny i pulmonolog cały zgorzelec ich zna i jak tylko się przeprowadziłam znali i mnie. NIENAWIDZĘ tego :(

A ja wróciłam z maratonu sklepowego ale co to za frajda jak ten dziad ma moralniaka i chodził ze mną i tolerowal wszystko z przyjemnością :/ ale 3 pary spodni kupione za 80€ i git :) poza tym mąż zabrał mnie na kolację i do kina na wojownicze żółwie ninja ;) Lubie jak ma dola zawsze na tym korzystam :D teraz np powiedziałam "chce wodę nie ma wody" to wstał i pojechał po wodę :D sasasa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry