reklama

Styczeń 2015

yggam, za długo i za dużo czytam Piekielnych, żeby takie akcje mnie dziwiły :baffled: Najważniejsze, że udało Ci się wejść przed moherami :tak:

Doggi, nie wiem, nigdy nic w Esotiq nie kupowałam, ale znajome, które tylko tam kupują często mówią, że w sklepie inna promocja i online inna :tak:
Natomiast same zakupy online UBÓSTWIAM!!! Naprawdę, gdybym mogła, to bym wszystko kupowała, latanie po sklepach mnie wykańcza (oczywiście nie wtedy, kiedy się mszczę - wtedy sprawia mi to dziką radość :-D), a online widzę wszystko, jak na dłoni, każdy jeden ciuch danej kategorii i też kupuję tylko i wyłącznie wyprzedaże :-D A jak mi coś nie pasuje, w sensie rozmiar, to nigdy nie ma problemu z wymianą :-D

femme, no to wbijaj na barszczyk, weź ciuszki i połączymy przyjemne z pożytecznym :-D

agulqa, buahahahaha, to mnie czeka poród 20 dni przed terminem, nieźle :-D

Psia mać, ciśnienie leci, ledwo łeb do poduszki przyłożyłam już spałam :baffled:
A tu na 18 mamy jechać z Młodą do znajomych na drugi koniec miasta, wcaaaale mi się nie chce :-(

reklama
Mnie po prostu denerwuje to, że ja mogę poczekać, a inni nie i jeszcze prosto w oczy kłamią.
Jakby któraś miała wcześniejszy numerek to spokojnie bym wpuściła bo kolejka dla mnie rzecz święta. Ale nie po to człowiek się rejestruje na konkretną godzinę, żeby babsztyl udawał że nie wie na którą ma. Bo jestem pewna że obie wiedziały.
I na ogół jest tak, że jak ktoś ma wcześniejszy numerek to bez problemu mówi na którą. Ale jak ktoś ma na późniejszą godzinę to raptem amnezja - nie pamięta. Krew zalewa :-)

zjadło mi post:wściekła/y: i połowy nie pamiętam co napisałam:wściekła/y:

Agulqa
wg tych przesądów urodziłabym miesiąc później niż córka urodziła się faktycznie. No i dodam, że urodziłam w terminie:-)

Nulini ja też nie lubię latania po sklepach. A już chodzenie dla przyjemności żeby przejść się po galerii i zobaczyć co jest jest dla mnie niezrozumiałe. Idę wtedy kiedy mam pieniądze i muszę coś kupić.

Femme jakiego Ty rozmiaru szukasz przypomnij. I jaka kwota za ubranie Cię interesuje? tzn do jakiej kwoty. Jak będę miała chwilę to spróbuję coś poszukać. Rozumiem że spodnie i bluzy.

Mąż zabrał Małą i pojechał do swojej babci. Nastała błoga cisza:-)

Tasia 128 szukam :-) spodnie/getry bluzy rozpinane kurtkę i rajstopy jak w dobrym stanie to też chętnie :-P

Agulqa haha to teraz masz presję żeby 14 nie urodzić :-P

Nulini może lepiej odwolaj wizytę po co masz się męczyć ;-)

Ja u lekarza czekam ale tyle kobiet ze chyba 2h czekania mnie czeka...dobrze ze książkę mam :-)

Femme- po wizycie czekamy na relację.

O krokieta bym zjadła, barszcz mogę komuś oddać.
Kupilam sobie farbę, jasny złocisty brąz, zobaczymy, mąż będzie jutro farbowal od rana, bo po południu jedziemy do kina.
Hmm chyba czas zebrać pranie, dwa razy zmoklo chyba mu starczy.

A u mnie na obiad placki ziemniaczane, małe po nich wariuje w brzuszku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry