Nulini
Po prostu szczęśliwa!
yggam, za długo i za dużo czytam Piekielnych, żeby takie akcje mnie dziwiły
Najważniejsze, że udało Ci się wejść przed moherami 
Doggi, nie wiem, nigdy nic w Esotiq nie kupowałam, ale znajome, które tylko tam kupują często mówią, że w sklepie inna promocja i online inna
Natomiast same zakupy online UBÓSTWIAM!!! Naprawdę, gdybym mogła, to bym wszystko kupowała, latanie po sklepach mnie wykańcza (oczywiście nie wtedy, kiedy się mszczę - wtedy sprawia mi to dziką radość
), a online widzę wszystko, jak na dłoni, każdy jeden ciuch danej kategorii i też kupuję tylko i wyłącznie wyprzedaże
A jak mi coś nie pasuje, w sensie rozmiar, to nigdy nie ma problemu z wymianą 
femme, no to wbijaj na barszczyk, weź ciuszki i połączymy przyjemne z pożytecznym
agulqa, buahahahaha, to mnie czeka poród 20 dni przed terminem, nieźle
Psia mać, ciśnienie leci, ledwo łeb do poduszki przyłożyłam już spałam
A tu na 18 mamy jechać z Młodą do znajomych na drugi koniec miasta, wcaaaale mi się nie chce :-(
Najważniejsze, że udało Ci się wejść przed moherami 
Doggi, nie wiem, nigdy nic w Esotiq nie kupowałam, ale znajome, które tylko tam kupują często mówią, że w sklepie inna promocja i online inna

Natomiast same zakupy online UBÓSTWIAM!!! Naprawdę, gdybym mogła, to bym wszystko kupowała, latanie po sklepach mnie wykańcza (oczywiście nie wtedy, kiedy się mszczę - wtedy sprawia mi to dziką radość
), a online widzę wszystko, jak na dłoni, każdy jeden ciuch danej kategorii i też kupuję tylko i wyłącznie wyprzedaże
A jak mi coś nie pasuje, w sensie rozmiar, to nigdy nie ma problemu z wymianą 
femme, no to wbijaj na barszczyk, weź ciuszki i połączymy przyjemne z pożytecznym

agulqa, buahahahaha, to mnie czeka poród 20 dni przed terminem, nieźle

Psia mać, ciśnienie leci, ledwo łeb do poduszki przyłożyłam już spałam

A tu na 18 mamy jechać z Młodą do znajomych na drugi koniec miasta, wcaaaale mi się nie chce :-(
i połowy nie pamiętam co napisałam