reklama

Styczeń 2015

reklama
Cześć dziewczyny !
A u mojego męża w domu rodzinnym alkoholu się nie pije prawie w ogóle.
Odkąd jeżdżę do teściów alkohol był tylko raz - na ostatnią Wielkanoc - jak byli dodatkowi goście oprócz domowników i nas :-)
Natomiast u moich rodziców zdarza się przy jakiejś okazji, ale nikt nikogo nie zmusza. I ja zawsze wolę być przy tym bo zawsze mogę palcem pogrozić:-D

A tak w ogóle to dzisiaj rano wymyśliłam sobie, że idę do lekarza rodzinnego.
Skończyły mi się paski do glukometru a jak mam receptę to płacę tylko 30%.
Zadzwoniłam rano, żeby zarezerwować numerek. Kobietka pyta czy na 11 mi pasuje - pasowało, wiec pojechaliśmy z moim M. Zarejestrowałam się i pod gabinet. Pod gabinetem dwie babiny typu moherowe berety. Pytam grzecznie na którą godzinę maja numerek. A one, że nie wiedzą, ale teraz one wchodzą. Więc ja im na to, że ja mam na 11 (a było za 10). Czekamy aż wyjdzie pacjentka, a jedna z tych babć chyba pięć razy się podrywała, żeby wejść przede mną.
Ale że ja teraz w ciąży bojowa jestem to weszłam razem z nią i pytam pani doktor czy ma jakieś pacjentki na wcześniejszą godzinę bo ja na 11.
No i okazało się że jedna miała numerek na 12.15 a druga na 12.30.
Wyszły łaskawie na korytarz, a ja zostałam.
Ale jak mi d...pę obgadały to ich. Wiem bo mój M akurat był na fajeczce i jak wrócił to raptem zamilkły.
No jak można być takim kłamczuchem.
Ale w tej mojej przychodni nic się nie zmieniło :-)

Nulini pierwsza część kary to właśnie zakupy w końcu trzeba jakieś ciążowe spodnie kupić, a ja taaaaaaka niezdecydowana jestem :D

Nulini moja koleżanka kupuje online i tez na promocjach (ona inaczej nie kupuje nie ma promocji nie ma zakupów ;) )

Kurde a ja w lumpie byłam 3 fajne bluzy, spodnie i piżama a ja akurat spodni i bluz dla młodej szukam i kurde kasy tylko na spodnie starczyło :-( może jutro jeszcze będą to o ile K dostanie wypłatę to polecę kupić

Yggam - uwielbiam mohery :-D :-D dobrze ze się nie dałaś :-)

Mcpearl zaszalalas :-D

Nulini a Zjadłabym barszczyk z krokietem takiej domowej roboty mmmm

Laski ratujcie mnie :-P poszlam sie polozyc na drugi koniec mieszkania do pokoju i zamknelam drzwi chcac sie kimnac. Minelo z 10min tesciowa mnie wola "czy moze wyrzucic pudelko po witaminach" szlag mnie trafil. Chodzi i wszystkim gada ze agusia rodzi 14stycznia bo wtedy byly pierwsze kopniaki. No wiec dla samej zasady mam nadzieje ze nie urodze 14 bo wkurza mnie bycie najmadrzejszym :-P

reklama
Megami w pierwszej ciazy krew z nosa leciala mi czesto:)

Agulqa na allegro ekologiczny firmy Avicenna.

Jezyk ja obecnie uzywam tylko lawendowego. Dodaje 7-10kropli do pojemnika na plyn-nic wiecej. Pieknie pachnie i dezynfekuje.

Alecta w orzechach pralam pierwsze 8mies. dopoki cora nie zaczela jesc:) Potem od razu przeszlam na persil sensitive bo ma pozytywna opinie IMiD.

Moj mezol nie pije. Slaby w tym i nie lubi. Okazyjnie piwko. Po imprezach on prowadzil bo ja zawsze pierwsza do kieliszka:p

Cos mnie dźga po lewej stronie brzucha...grrry

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry